Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Bran Stark återvänder

Bran Stark spär på osäkerheten kring Jon Snows öde i HBO:s första teaser till nästa säsong av Game of Thrones.

Av / 2015-12-08 - 07:48
Bran Stark återvänder

I april har den sjätte säsongen av ”Game of Thrones” premiär. Och den STORA frågan är vad som egentligen hände med Jon Snow (Kit Harrington) när han fick fjorton svärd i magtrakten i slutet av förra säsongen.

Om du funderar på vad som hände med Jon Snow egentligen så kan du läsa mer här.

Yngste sonen i Stark-familjen, Bran, (Isaac H. Wright) återvänder uppenbarligen i den kommande säsongen. Vi har inte sett skymten av honom sedan han rövades bort av vålnader i den fjärde säsongen. Han är synsk och har den stora äran att avsluta teasern med: ”They have no idea what’s going to happen.

Rösten i början av trailer tillhör för övrigt ingen mindre än den gamle räven Max von Sydow, som spelar Bloodraven i den sjätte säsongen.

Bloodraven (Max von Sydow) (Foto: HBO)
Bloodraven (Max von Sydow) (Foto: HBO)

För övrigt innehåller teasern en rad återseenden av brutala mord, inklusive halshuggningen av Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutala mordet på Catelyn Stark, snorvalpen Olly när han tar livet (?) av Jon Snow, Joffrey som dör förgiftningsdöden samt Rob Starks sista stund. Dessutom får vi en skymt av Arya Stark när hon blir blind.

Jon Snow – död eller levande? (Foto: HBO)
Jon Snow – död eller levande? (Foto: HBO)

Brans avslutande ord är dubbelbottnade: I den kommande säsongen får vi kanske se Stark-familjens stora återkomst (ledd av Jon Snow?), plus att tittarna den här gången inte har en aning om vad som kommer att hända eftersom serien har hunnit ifatt böckerna ”A Song of Ice and Fire” av George R. R. Martin.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Tillverkare)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen