Bran Stark återvänder

Bran Stark spär på osäkerheten kring Jon Snows öde i HBO:s första teaser till nästa säsong av Game of Thrones.

I april har den sjätte säsongen av ”Game of Thrones” premiär. Och den STORA frågan är vad som egentligen hände med Jon Snow (Kit Harrington) när han fick fjorton svärd i magtrakten i slutet av förra säsongen.

Om du funderar på vad som hände med Jon Snow egentligen så kan du läsa mer här.

Yngste sonen i Stark-familjen, Bran, (Isaac H. Wright) återvänder uppenbarligen i den kommande säsongen. Vi har inte sett skymten av honom sedan han rövades bort av vålnader i den fjärde säsongen. Han är synsk och har den stora äran att avsluta teasern med: ”They have no idea what’s going to happen.

Rösten i början av trailer tillhör för övrigt ingen mindre än den gamle räven Max von Sydow, som spelar Bloodraven i den sjätte säsongen.

Bloodraven (Max von Sydow) (Foto: HBO)
Bloodraven (Max von Sydow) (Foto: HBO)

För övrigt innehåller teasern en rad återseenden av brutala mord, inklusive halshuggningen av Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutala mordet på Catelyn Stark, snorvalpen Olly när han tar livet (?) av Jon Snow, Joffrey som dör förgiftningsdöden samt Rob Starks sista stund. Dessutom får vi en skymt av Arya Stark när hon blir blind.

Jon Snow – död eller levande? (Foto: HBO)
Jon Snow – död eller levande? (Foto: HBO)

Brans avslutande ord är dubbelbottnade: I den kommande säsongen får vi kanske se Stark-familjens stora återkomst (ledd av Jon Snow?), plus att tittarna den här gången inte har en aning om vad som kommer att hända eftersom serien har hunnit ifatt böckerna ”A Song of Ice and Fire” av George R. R. Martin.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Tillverkare)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.