Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Anne Hathaway i en ny storfilm från Prime Video – The Idea of ​​You

Årets SXSW avslutas med ännu en dramafilm à la Anne Hathaway.

Skrivet av / 2024-01-31 - 17:53
Anne Hathaway i en ny storfilm från Prime Video – The Idea of ​​You

I mars går en av världens största framtidsinriktade teknikmässor, SXSW, av stapeln i härliga Austin Texas.

Här samlas allt från de gigantiska, amerikanska techföretagen som Meta, Alphabet och Apple, till medieföretag och film och TV.

Ljud & Bild var själva på plats för några år sedan och här mötte vi allt från de minsta startup-företagen till de internationella konglomeraten. Allt med avsikten att ta en titt in i kristallkulan för att föreställa sig hur världen (förmodligen) kommer att se ut imorgon.

Läs också SXSW 2016 – Austin visar vägen! Varje år tittar Texas i kristallkulan och försöker säga något vettigt om vår närmaste digitala framtid.

Ett av huvudfälten är SXSW:s egna filmfestival, som i år bland annat kommer att erbjuda exklusiv världspremiär av en ny film från regissören av The Dropout, Michael Showalter: The Idea of ​​You.

Huvudrollerna spelas av Hollywood-veteranen Anne Hathaway (The Devil Wears Prada, Rachel Getting Married) och Nicholas Galitzine (Red, White & Royal Blue).

Anne Hathaway och Nicholas Galitzine, ”The Idea of You” (Foto: Prime Video)

The Idea of ​​You handlar om Solène (Hathaway), en 40-årig ensamstående mamma som inleder en oväntad romans med 24-åriga Hayes Campbell (Galitzine), sångaren i ”August Moon”, den hetaste pojkbandet på planeten.

Efter att hennes ex drar sig ur i sista minuten måste Solène kliva in som förkläde på sin tonårsdotters resa till Coachella Music Festival; här träffar hon Hayes av en slump – och det slår omedelbart gnistor.

Romansen utvecklas som en virvelvind, men det dröjer inte länge innan Hayes berömmelse orsakar problem för turturduvorna…

Förutom Hathaway och Galitzine återfinns Ella Rubin, Reid Scott, Annie Mumolo, Viktor White, Raymond Cham, Jaiden Anthony och Dakota Adan i ledande roller.

Läs också En familjetragedi i exil Nicole Kidman fortsätter sitt fruktsamma samarbete med Prime Video. Expats är ännu ett starkt drama.

Filmen är baserad på Robinne Lees roman, med samma namn, och manuset skrevs av Showalter och Jennifer Westfeldt.

The Idea of ​​You kommer att ha en exklusiv världspremiär på den avslutande kvällen av årets SXSW, och kommer att vara tillgänglig för Prime Videos prenumeranter, globalt, från den 2 maj.

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det blir inte snabbare än så här!

Senaste societetsnytt från London anno 1815

Slår alla rekord!

Redo för en ny omgång?

Popdrottningen kommer hem till dig!

Nu blir det nordisk seriefest!

Comeback kid?

Kanslern har talat!

Premiär idag!

Spänner musklerna!

Disney+ kommer till Apple Vision Pro

Nordisk fylla på amerikanskt vis!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen