Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

TIPS: RELEASER, juni 2021: Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Nordic, Paramount+, Apple TV+, Viaplay, Blu-ray

Här är serierna och filmerna du kan strömma i juni – nu kommer fyrverkeriet Loki och isländska Katla

Strömningsjättarna ser till att inte sommarmånaden juni behöver vara trist om det blir många regniga dagar.

Av / 2021-06-02 - 14:15
RELEASER, juni 2021: Netflix, Disney+, Prime Video, HBO Nordic, Paramount+, Apple TV+, Viaplay, Blu-ray
Tor Aavatsmark

Ingen tvekan om att kampen mellan de internationella strömningsjättarna har hårdnat det senaste året. Allt detta gynnar oss konsumenter – genom ett ständigt växande utbud av kvalitetsserier och -filmer.

Även om den skandinaviska sommaren (enligt traditionen) skulle präglas av instabilt väder med växlande molntäcke, regn och låga temperaturer, så oroa dig inte! Inomhus väntar 84-tummaren på dig, allt du behöver göra är att prenumerera på x antal olika strömningstjänster.

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

Just nu håller branschen på att konsolideras genom uppköp och fusioner. Prime Video kommer att bli en alltmer intressant strömningstjänst.

Läs också Amazon slutför gigant-uppköp 2021 ser ut att bli det stora året för sammanslagningar inom streamingbranschen. Nu växer Prime Video-innehållet kraftigt.

Juni bjuder på rekordmånga titlar, men bland månadens nyheter finns det mycket gråsten bland guldet och många nylanseringar av äldre titlar.

Netflix lockar med den första isländska TV-serien, Katla, regisserad av självaste Baltasar Kormákur. Missa inte heller del 2 av den första säsongen av den franska originalserien Lupin. Jennifer Jason Leigh kan du se i filmen Awake, eller vad sägs om den nya serien Sex/Life? Helena Bergström regisserar svenska Dancing Queens.

Disney drämmer till med en ny Marvel-serie, Loki (med en Tom Hiddleston i rollen som den notorisk bångstyrige guden), och minst lika mycket ser vi fram emot den nya Pixar-filmen Luca som utspelas i pittoreska Italien.

PS! Om du inte ville betala extra för Raya och den sista draken så kan du titta på den gratis på Disney+ från 4 juni.

Läs också Se trailern till Pixar-filmen Luca Disney/Pixar har just släppt en ny trailer till sin nästa storfilm.

Prime Video har väldigt lite nytt att fresta med i sommarvärmen, möjligtvis med undantag av antologiserien Solos, där bland annat Morgan Freeman har en roll. Apple TV+ har inte heller brytt sig om att lansera några nya, stora titlar under lågsäsongen. Home Before Dark, säsong 2 var den enda serien av intresse vi hittade.

Bosch, säsong 7 (sista säsongen!) är definitivt det mest spännande innehållet från HBO Nordic den här månaden. Vi rekommenderar dessutom del II av Generation.

Bosch (Foto: Amazon Prime Video)

Nykomlingen Paramount+ bjuder på den nya serien Flatbush Misdemeanors, en opolerad komedi om vännerna Dan och Kevin och deras liv i Brooklyn. Dessutom kan du se Angelina Jolie i Come Away, Natalie Dormer i Penny Dreadful: City of Angels och Keira Knightley i visselblåsarfilmen Official Secrets.

Här hemma bjuder Viaplay två nya originalserier: Max Anger och Dystopia. Båda är storsatsningar som antagligen kommer att hitta sin publik. Men russinet i kakan under juni är ändå släppet av samtliga säsonger av hedonisten Hank Moody (David Duchovny) i Californication det kallar vi lättsam sommarunderhållning!

Läs också Sista ligget för Hank Moody Efter sju säsonger och hundratals lägrade kvinnor får Hank Moody snart ligga för sista gången. Nu kan hela världens alla feministorganisationer sova gott om nätterna igen!

Om du fortfarande klamrar dig fast vid fysiska medier rekommenderar vi 4K UHD BD-utgåvan av Indiana Jones-serien, plus alla X-Men-filmerna.

Mycket nöje – och njut av sommarvärmen!  😊

 

RELEASER I JUNI:

Kung Fu Panda 3
[imdb style="white"]tt2267968[/imdb]
The Kings S01
[imdb style="white"]tt14442878[/imdb]
01.07.2021
The Chi S03
[imdb style="white"]tt6294706[/imdb]
01.07.2021
Sir Alex Ferguson: Never Give In
[imdb style="white"]tt8999372[/imdb]
01.07.2021
Nike’s Big Bet
[imdb style="white"]tt14403518[/imdb]
01.07.2021
Atame
[imdb style="white"]tt0101026[/imdb]
01.07.2021
Dark Habits
[imdb style="white"]tt0085496[/imdb]
01.07.2021
The Flowers of my Secret
[imdb style="white"]tt0113083[/imdb]
01.07.2021
Kika
[imdb style="white"]tt0107315[/imdb]
01.07.2021
Law of Desire
[imdb style="white"]tt0093412[/imdb]
01.07.2021

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen