Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nästa James Bond?

Blir Daniel Craigs efterträdare den förste mörkhyade Bond?

Av / 2014-12-22 - 19:11
Nästa James Bond?

I efterdyningarna av den omfattande hackerskandalen mot Sony Pictures har det läckts en mängd känslig e-post som skickats mellan olika chefer i filmbolaget.

Ett av meddelandena kommer från styrelseordföranden i Sony Pictures Entertainment, Amy Pascal, som skriver att hon ser Idris Elba som arvtagare till Daniel Craig. Craig har ett flertal gånger antytt att han vill sluta som 007, men har kontrakt på ännu en film efter ”Spectre”.

Idris-Elba-007

42-årige Elba är mest känd för sin roll i TV-serien ”The Wire” men har också fått lovord för filmer som ”Mandela: Vägen till frihet” och blockbusters som ”Pacific Rim”.

När blonde Daniel Craig tog över rollen som världens mest kände spion blev det stor uppståndelse bland alla fans. En färgad skådespelare skulle knappast väcka mindre uppmärksamhet.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen