annons
annons

Film/TV

Daredevils spektakulära comeback

I måndags släppte Netflix trailern till den efterlängtade andra säsongen av originalserien Marvel’s Daredevil, som har premiär fredag 18 mars.

Den första säsongen av Marvel’s Daredevil handlade om hur det gick till när Matt Murdock bestämde sig för att ta på sig Daredevil-dräkten och bli en superhjälte. Den andra säsongen handlar mer om frågan: ”När blir det som är rätt fel?” Serien fortsätter att utforska den filosofiska konflikten som är kärnan i Matts dubbelliv och kompliceras ytterligare av en rival, Frank Castle, som går lite för långt med en del saker.

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind som ung men fick samtidigt extraordinära krafter. På dagarna slåss han mot orättvisor som advokat och efter mörkrets inbrott som superhjälten Daredevil i Hell’s Kitchen i New York. Den imponerande rollistan består bland annat av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) och Scott Glenn (Stick).

daredevil-s2-poster-–-Kopi
Foto: Netflix

”Marvel’s Daredevil” är producerad av Marco Ramirez (”Sons Of Anarchy”, ”Fear The Walking Dead”) och Douglas Petrie (”CSI: Crime Scene Investigation”, ”Buffy: The Vampire Slayer”, ”American Horror Story”) tillsammans med Jeph Loeb (”Marvel’s Jessica Jones”) som också är Marvel’s TV-chef.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-