Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vem besöker IFA?

Jag ställde mig frågan: Vem är det egentligen som besöker IFA en lördag när solen strålar från en klarblå himmel?

Av / 2012-09-01 - 16:29
Vem besöker IFA?

Detta är Linda och hennes tre barn och de tyckte inte alls det var konstigt att besöka mässan trots att solen sken!

Hur många gånger har ni besökt IFA: Detta är vår första gång, svarar Linda, men inte vår sista.

Varför kom ni hit: Både jag och barnen är väldigt intresserade av teknik. Kameror, mobiler, appar och så vidare. Här tillägger dottern att deras pappa jobbar i teknikbranschen så de är liksom uppfödda på teknik.

Vad har varit det roligaste ännu så länge: Dottern forsätter och svarar att hon gillade ”de där kamerorna där man kan ta en bild och lägga ut den på facebook genast”. Mamman ler och säger att hon gillar kaffemaskinerna bäst!

Utanför Loewes monter träffar jag Hakan och hans farbror som inte heller har något emot att hålla sig inomhus.

Hur många gånger har ni besökt IFA: Konstig nog är det första gången säger Hakans farbror, vi bor i Berlin så det lär säkert bli fler år.

Varför kom ni hit: Jag vill se alla coola nyheter, säger Hakan med upprymdhet i rösten. Det är så stort och så himla mycket att titta på.

Vad har varit det roligaste ännu så länge: Hakans farbror säger att han gillar mobiltelefoner och besöker så många montrar han kan för att se så mycket som möjligt. Hakan fastnade för Sonys 3D-glasögon och båda enas om att tv med 4K är något alldeles speciellt.

När jag tackar för mig säger Hakan: Om du inte har varit inne i denna montern (Loewes) måste du bara gå in och titta, den är jättesnygg! Jag tackar för tipset och följer naturligtiv det råd jag fått….

På återhörande!

//Å

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen