Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

En olycka händer så lätt

Torsdagen den 7 februari kunde du läsa ett av Ljud & Bilds kameratest i Aftonbladets pappersupplaga.

Av / 2013-02-11 - 16:32
En olycka händer så lätt

Att jobba med webbpublicering är en sak – att jobba med papperpublicering en helt annan. Är det tryckt så är det. Detta är något som både vi, och andra branschkollegor med oss, är pinsamt medvetna om.

Köpte du Aftonbladet i torsdags så kunde du läsa ett stort kameratest gjort av tidningen Ljud & Bild. Det betyder att vi på Ljud & Bild levererar bild och text och att någon på Aftonbladet knåpar ihop det till en läslig helhet. Snyggt. Informativt. och FEL.

130211_Aftonbladet-2

Texten till Canon EOS M satt under Olympus PEN E-PL5 medan texten till Olympus PEN E-PL5 satt under Samsung NX210. Best i test var Sony NEX-6 men i Aftonbladet hade det satts på Samsung NX210 – som hade fått texten till Canon EOS M. Så om du upplevde testet som något förvirrande så kan jag absolut förstå det *ler*

Det är verkligen mänskligt att fela och för Aftonbladets del gäller det att “göra om och göra rätt”. Så imorgon, tisdag, kan du läsa hela det riktiga testet med (förhoppningsvis) rätt bild till rätt text och rätt utmärkelser. Skam den som ger sig!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

//Å

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen