Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vi fortsätter lite till

Eftersom vi älskar feedback från våra läsare har vi beslutat att förlänga läsarundersökningen ytterligare!

Av / 2013-02-12 - 10:27
Vi fortsätter lite till

Nu har du fram till och med den 19 februari på dig att säga din mening rörande Ljud & Bild och dess innehåll. Många av er har redan svarat och jag går in ett par gånger i veckan för att läsa vad som tycks. Spännande och intressant!

Till er som haft lite “klagomål” och som tror att era svar kommer tas bort på grund av att ni inte höjer oss till skyarna i alla lägen vill jag bara bara säga att där har ni fel – vi/jag går igenom alla svar. Oavsett karaktär.

Att vi har en läsarundersökning innebär att vi vill förstärka det som redan är bra och, om det är möjligt, tona ned det som är mindre bra. Dessvärre är “smaken som baken” och bara för att läsare 1 vill en sak betyder ju inte det att läsare nummer 2 och 3 vill samma … Då hade det varit enkelt att göra tidning *ler*. Så om det nu skulle vara så att vi inte inför alla dina önskemål trots att du lagt tid på att svara på undersökningen (varmt tack) så betyder inte det att vi på tidningen inte bryr oss – det betyder helt enkelt att majoriteten av de som svarat tycker något annat …

Så har du några tankar, funderingar, åsikter, ris eller ros så fram med det nu! Kom ihåg att du kan vinna en läcker röd kamera från Olympus!

Svara här!

 

130212_Vinter

Önskar dig en härligt tisdag – hälsningar från Karlskrona i vinterskrud.

//Å

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen