Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

This is me …

Mitt första blogginlägg sedan tidningarnas båda webb-sidor blev en! Varmt välkommen till min värld!

Av / 2012-02-27 - 14:00
This is me …

… Och varför en blogg?

Klart att man kan ställa sig frågan till varför jag väljer att blogga – eller varför mina chefer låter mig göra det ;o)

Hänger du med från den ”gamla” ljudobild.se är du förmodligen redan familjär med både mig och min blogg, i annat fall hälsar jag dig välkommen till min värld – såsom jag ser den! Jag heter Åsa, bor i Karlskrona, är en kaffeälskande träningsmänniska som är väldigt svag för skor och snygg teknik.

Här kommer du kunna läsa om lite av varje, både sådant som rör tidningen och branschen, men även betydligt mer personliga och kanske mer utlämnande saker. Det finns faktiskt en mjukare sida av teknikbranschen och det är min uppgift att förmedla den tillsammans med mer personliga reflektioner om livet i stor och smått. Det är mitt val att ha det så …

Detta är det första inlägget jag gör på min nya blogg och jag valde en bild av härliga snödroppar då jag tycker att de symboliserar starten på något nytt och hoppfullt!

Jag är nämligen ganska övertygad om att jag nu kommer hitta tillbaka till glädjen med att dela med mig av det som händer och sker, bland annat på redaktionerna. För det finns faktiskt riktiga människor bakom tidningen och roliga, tokiga och galna saker händer. Kameran kommer följa med på tester och resor – allt för att du som läsare ska kunna känna dig så delaktig som möjligt.

På återhörande!

//Å

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen