Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Semestertider

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo, några månader om året, så att själen kan få ro. Jag trivs bäst i öppna landskap, där vindarna får fart.

Av / 2012-07-10 - 16:14
Semestertider

Det har redan hunnit gå ett par dagar in i juli och semestern har kopplat sitt grepp om både redaktionen och mig. Jag märker tydligt hur hela min kropp är försatt i ”semesterläge” och det där med att kolla mejlen känns inte alls lika viktigt precis just nu.

Då känns det desto viktigare att ta dagen som den kommer, att umgås med nära och kära och att bara vara – på riktigt! Detta innebär dock att varken jag eller de övriga i redaktionen kommer att vara lika anträffbara som tidigare. Nu både tror och hoppas jag att du tycker vi är väl värda lite ledighet och inte ser det som ett större bekymmer *ler*

Dagarna innan jag tog semester lämnade jag ifrån mig min text till det högtalartest som kommer i höstens första nummer, ett riktigt roligt och spännande test som ska bli kul att se i tryck!

Det kommer att komma upp nyheter här på hemsidan då och då och hittar jag datorn i semesteryran kan det hända att det kommer ett blogg-inlägg ibland…

Nu vill jag och mina kollegor önska dig en skön och avkopplande ledighet – njut av livet – det tänker jag göra!!

//Å

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen