TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Semester, Bruce och Bröllop

Denna sommar har verkligen varit något utöver det vanliga med mängder av musikupplevelser och härliga människor. Som grädde på moset avslutades det hela i lördags med ett härligt bröllop

forfatter
Publicerad 2012-08-09 - 11:43

Sommaren 2012 går till historien som helt fantastisk och underbar! Visst har jag saknat solen, soldyrkare som jag är, men vissa saker får man bara acceptera.

Hasslöfestivalen, med band som Status Quo, blir naturligtvis ett oförglömligt minne. Snacka om att det är krut i Seniorerna och att de har spelglädjen kvar, tror hela Hasslö gungade för en stund – grymt!

Konserten med Bruce skojar man inte heller bort. Jag kommer visserligen aldirg bli ett lika stort ”hardcore-fan” som min chef (han är nästan besatt *ler*) men att en man i hans ålder orkar hålla på i närmare fyra timmar två kvällar i rad och leverera låt efter låt med glöd i ögonen och ett stort leende på läpparna är RESPEKT!

Ullevi sjöd av liv, sång och rörelse och känslan satt kvar länge kan jag lova!

 

Den sista stora händelsen denna sommar, den största faktiskt (sorry Bruce), var Bröllopet den 4 augusti – mitt Bröllop! Barfota på klipporna nere vid västra Alvaret på Öland blev Kärleken och jag vigda med havet och vinden som vittnen, dagen var magisk! Kvällen firades med stor fest tillsammans med alla vänner och det var inte förrän när söndagsmorgonen börjad ljusna som de sista gästerna gick hem – vilken fest!

Lycka Kärlek Glädje <3

Men nu är det åter tillbaka till vardagen som gäller och jag ska försöka få tillaka rösten som försvann efter bröloppet. Dessutom måste jag börja fundera så smått på vilka högtalare jag ska ersätta mina gamla med – det spelades visst lite högt på festen och jag tror att den ena högtalaren gav upp där någon gång fram på småtimmarna *ler* … Snacka om bra fest!

Må så gott där ute och på återhörande!

//Å

 

 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
När jag bestämde mig för att göra detta test hade jag inte räknat med minusgrader
I dag när jag kom hem på lunchen låg Ljud & Bild nummer 3 och väntade på mig - YES!
Solen strålar från en klarblå himmel och nu finns det inga ursäkter
I 99 procent av fallen står jag upp när jag arbetar. Men nu kanske det är dags att tänka om
Tidigare i veckan tog jag mig till Norge för redaktionsmöte med kollegorna.
Läsarundersökningen är avslutad och en lycklig vinnare är utsedd
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend