Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Semester, Bruce och Bröllop

Denna sommar har verkligen varit något utöver det vanliga med mängder av musikupplevelser och härliga människor. Som grädde på moset avslutades det hela i lördags med ett härligt bröllop

Av / 2012-08-09 - 11:43
Semester, Bruce och Bröllop

Sommaren 2012 går till historien som helt fantastisk och underbar! Visst har jag saknat solen, soldyrkare som jag är, men vissa saker får man bara acceptera.

Hasslöfestivalen, med band som Status Quo, blir naturligtvis ett oförglömligt minne. Snacka om att det är krut i Seniorerna och att de har spelglädjen kvar, tror hela Hasslö gungade för en stund – grymt!

Konserten med Bruce skojar man inte heller bort. Jag kommer visserligen aldirg bli ett lika stort ”hardcore-fan” som min chef (han är nästan besatt *ler*) men att en man i hans ålder orkar hålla på i närmare fyra timmar två kvällar i rad och leverera låt efter låt med glöd i ögonen och ett stort leende på läpparna är RESPEKT!

Ullevi sjöd av liv, sång och rörelse och känslan satt kvar länge kan jag lova!

 

Den sista stora händelsen denna sommar, den största faktiskt (sorry Bruce), var Bröllopet den 4 augusti – mitt Bröllop! Barfota på klipporna nere vid västra Alvaret på Öland blev Kärleken och jag vigda med havet och vinden som vittnen, dagen var magisk! Kvällen firades med stor fest tillsammans med alla vänner och det var inte förrän när söndagsmorgonen börjad ljusna som de sista gästerna gick hem – vilken fest!

Lycka Kärlek Glädje <3

Men nu är det åter tillbaka till vardagen som gäller och jag ska försöka få tillaka rösten som försvann efter bröloppet. Dessutom måste jag börja fundera så smått på vilka högtalare jag ska ersätta mina gamla med – det spelades visst lite högt på festen och jag tror att den ena högtalaren gav upp där någon gång fram på småtimmarna *ler* … Snacka om bra fest!

Må så gott där ute och på återhörande!

//Å

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen