Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nytt år – nya möjligheter!

Så är vi helt plötsligt inne på vecka 3 på det nya året - 2013

Av / 2013-01-14 - 17:43
Nytt år – nya möjligheter!

Jag blickar tillbaka på året som gick med en blandning av förtjusning och sorg i hjärtat. Förtjusning över hinder som övervunnits, nya kollegor, kärlek som befästs i form av bröllop och stor sorg efter min mammas bortgång.

Trots att jag älskar mitt jobb kom ledigheten som en välsignelse. Jag behövde verkligen få tid och utrymme att landa och reflektera – något jag lätt glömmer bort när hjulen snurrar för fort och de olika testerna avlöser varandra. Inför Ljud & Bild nr 1/2013 räknade vi ut att vi testat runt 450 produkter, inte konstigt att förvirringen är stor stundtals! Ja, nu är det ju inte jag som testat alla produkter, men jag har fått min beskärda del och resten har mina duktiga medarbetare tagit hand om. Med bravur!

Naturligtvis kommer även detta år dedikeras till att ge er läsare så mycket och matnyttig information som möjligt om nya spännande produkter och tekniska lösningar som vi bara kan hitta. Det är ju trots allt för er skull vi gör tidningen!

Det jag saknat är dock mänskliga möten, med det ska det bli ändring på under 2013 – det har jag bestämt *ler*

Jag kommer börja med att delta på High End mässan i Stockholm den 16:e och 17:e februari och jag hoppas verkligen på att träffa just dig där!

Som du redan vet är jag ingen fotograf, men jag vill ändå bjuda dig på lite harmoni i form av ”min” fyr som jag passerar på mina morgonpromenader där jag rensar hjärnan och fyller på med energi inför dagen samt en bukett tulpaner – en lite föraning om våren.

Önskar dig ett energifyllt, spännande och härligt 2013!

//Å

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen