Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Julfest på kontoret

Det vankas julfest på kontoret, och har det aldrig städats innan så ska det göras nu!

Av / 2012-12-14 - 15:29
Julfest på kontoret

Julen och dess ledighet närmar sig med stormsteg. För ett par dagar gick företaget jag hyr plats av ut med ett meddelande om att fredagen den 14:e december blir det julfest med en massa inbjudna gäster. STÄDA för tusan var undertonen…

Jag som just avslutat ett hörlurstest med åtta lurar kände mig liiiite träffad när jag tittade på högen av kartonger och lurarna som låg prydligt uppradade. Det var liksom bara till att sätta igång och packa för glatta livet!

Väl färdig kände jag mig som jultomten, kan väl visserligen hålla med om att hans paket är något snyggare men han sänder ju inte sina med posten såsom jag gör.

Grabbarna på CityNetwork (som jag hyr av) har rusat runt som yra höns hela förmiddagen för att städa, plocka undan och fiffa. Helt plötsligt har det kommit upp blommor i fönstren. Små röda ljuslyktor pryder borden och plötsligt kom det upp en grabb från källaren med en kartong innehållande en julgran. Det skulle nog bli lite julstämning på kontoret trots allt!

Jag skrattade gott när de själva landade i insikten att de plockat isär julgranen MED ljusslingan på förra gången och att det nu skulle bli aningen kluring att få ihop den. Men efter ett tag stod den där ihopsatt mitt på golvet.

När jag packat på mig alla paket och var på väg till posten reflekterade jag över den ensamma granen som stod där mitt på golvet. Grenarna var inte utfällda, den var opyntad och stod inte ens i närheten av ett eluttag.

– Ska den inte pyntas? Frågade jag lite i förbifarten.

Grabbarna tittade förvånade först på mig och sedan på varandra. Va? Ja, med lite röda kulor och glitter, försökte jag … Och så kanske man skulle fälla ut grenarna och flytta på den så den går att tända? Men det är ju bara en tanke fortsatte jag och lämnade byggnaden.

Väl tillbaka möttes jag av idel nöjda miner och en helt fantastisk, om än lite speciell gran!

Skivor, kretskort och nätverks-sladdar blev temat på årets gran. Man tager vad man haver och alla är nöjda och glada!

Nu ska jag ta tag i att kontrollera pdf:erna för Ljud & Bild nummer 1/2013 som just landade i inlådan. Därefter är jag väl värd en köttbulle, en skinkbit, lite jansson och en öl eller två.

Önskar dig en riktigt skön helg!

//Å

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen