Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Jodå, jag är tillbaka…

Borta bra men hemma bäst! Min semester har verkligen varit både skön och välbehövlig - men nu är det skönt att vara hemma och "på gång" igen.

Av / 2012-04-12 - 14:46
Jodå, jag är tillbaka…

…. jag har bara inte hunnit andas!

Efter en helt ljuvlig vecka på sydligare breddgrader stod jag åter framför datorn i tisdags morse. Min målsättning var att göra ett blogginlägg redan samma morgon – det gick ju ”sådär”

Redan torsdag eftermiddag, men shit vad jag har fått mycket gjort dessa dagar som gått! Jag hade över 600 mejl att kika igenom när jag väl vågade öppna inkorgen i tisdags. En del var naturligtvis inte aktuella längre (tackar för det), andra ointressanta men i kategorin MÅSTE läsas/fixas/åtgärdas fanns en rejäl hög. Nu är dock alla klara *pust* och jag har även hunnit med att korra mitt hörlurstest (brusreducerande lurar).

Om resan kan jag säga att solen sken, Sangrian var god och joggingskorna var med i packningen och användes varje (!) morgon – jag är förvånad själv! Jag tycker ju inte ens om att jogga, men envis som en åsna är jag *ler*

 

Nu är batterierna nyladdade och på ”att-göra-listan” ligger närmast Ledare till nummer 5 samt ett test av resehögtalare till nummer 6 …

På återhörande!

//Å

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen