TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Glad midsommar!

Nedräkningen har börjat, väskan är packad och om ett par timmar stänger jag ner för att åka till Öland och fira midsommar.

forfatter
Publicerad 2012-06-21 - 09:19

I morgon är det Sveriges Nationaldag – Midsommarafton! Ja, jag vet naturligtvis att det inte är nationaldagen på riktigt, men vad är egentligen firandet den 6 juni mot firandet den 22 juni?

För egen del ser jag fram emot ett par lugna och sköna dagar på vackra Öland. Bikini, solkräm, löparskor och ”feel-good-bok” är packade – har ska det vilas och laddas batterier vill jag lova!

Det finfina med platsen dit vi ska är att det är mer eller mindre omöjligt att ringa eller ta emot samtal på mobilen och internet kan du i stort sätt glömma helt. Första gången jag var där fick jag nästan panik och undrade hur i hela friden man kunde bo där? Varför fungerade inte min nya iphone 4 med Telenorabonnemang? Det skulle ju liksom vara det bästa! De som bor där har Telia men det fungerar inte heller riktigt bra trots att det finns master i närheten. Lite märkligt med tanke på att ön är platt som en pannkaka … För att få någon liten pinne på mobilen fick jag ställa mig på ett visst ställe på altanen, stå på tå och sträcka upp luren i luften. Hade jag sedan tur kunde jag få kontakt med omvärlden en kort stund… Ja, ni förstår själva – det var ju bara att lägga undan mobilen och gilla läget.

Idag älskar jag att inte vara nåbar i tid och otid.

Så i eftermiddag packas bilen och färden styrs över Ölandsbron och sedan bär det norrut. Bilen parkeras och innan första glaset rosé avnjuts tillsammans med ljuvliga människor läggs mobilen undan och plockas inte fram igen förrän söndag – bättre kan det knappast bli!

Önskar dig en härlig midsommar full av skratt och glädje! Och försök lägga ifrån dig mobilen lite då och då – du dör inte om du inte är nåbar hela tiden, och det gör förmodligen ingen annan heller *ler*

//Å

Åsa Warme


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
När jag bestämde mig för att göra detta test hade jag inte räknat med minusgrader
I dag när jag kom hem på lunchen låg Ljud & Bild nummer 3 och väntade på mig - YES!
Solen strålar från en klarblå himmel och nu finns det inga ursäkter
I 99 procent av fallen står jag upp när jag arbetar. Men nu kanske det är dags att tänka om
Tidigare i veckan tog jag mig till Norge för redaktionsmöte med kollegorna.
Läsarundersökningen är avslutad och en lycklig vinnare är utsedd
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend