Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Glad midsommar!

Nedräkningen har börjat, väskan är packad och om ett par timmar stänger jag ner för att åka till Öland och fira midsommar.

Av / 2012-06-21 - 09:19
Glad midsommar!

I morgon är det Sveriges Nationaldag – Midsommarafton! Ja, jag vet naturligtvis att det inte är nationaldagen på riktigt, men vad är egentligen firandet den 6 juni mot firandet den 22 juni?

För egen del ser jag fram emot ett par lugna och sköna dagar på vackra Öland. Bikini, solkräm, löparskor och ”feel-good-bok” är packade – har ska det vilas och laddas batterier vill jag lova!

Det finfina med platsen dit vi ska är att det är mer eller mindre omöjligt att ringa eller ta emot samtal på mobilen och internet kan du i stort sätt glömma helt. Första gången jag var där fick jag nästan panik och undrade hur i hela friden man kunde bo där? Varför fungerade inte min nya iphone 4 med Telenorabonnemang? Det skulle ju liksom vara det bästa! De som bor där har Telia men det fungerar inte heller riktigt bra trots att det finns master i närheten. Lite märkligt med tanke på att ön är platt som en pannkaka … För att få någon liten pinne på mobilen fick jag ställa mig på ett visst ställe på altanen, stå på tå och sträcka upp luren i luften. Hade jag sedan tur kunde jag få kontakt med omvärlden en kort stund… Ja, ni förstår själva – det var ju bara att lägga undan mobilen och gilla läget.

Idag älskar jag att inte vara nåbar i tid och otid.

Så i eftermiddag packas bilen och färden styrs över Ölandsbron och sedan bär det norrut. Bilen parkeras och innan första glaset rosé avnjuts tillsammans med ljuvliga människor läggs mobilen undan och plockas inte fram igen förrän söndag – bättre kan det knappast bli!

Önskar dig en härlig midsommar full av skratt och glädje! Och försök lägga ifrån dig mobilen lite då och då – du dör inte om du inte är nåbar hela tiden, och det gör förmodligen ingen annan heller *ler*

//Å

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen