TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

För den sociala skidåkaren

Vill du dela med dig av dina snygga hopp, vurpor eller härliga skidupplevelser till omvärlden på ett enkelt sätt - nu har du chansen!

forfatter
Publicerad 2012-12-12 - 16:40

Som jag nämnt tidigare har jag inte bara blivit beroende av Facebook, utan även av Instagram. Även om det beroendet inte alls är lika stort på långa vägar *phu*..

I samband med mitt inlägg rörande just Instagram fick jag ett litet tips som jag tänkte jag kunde dela med mig av till dig som gillar sociala medier och även skidåkning. Inte riktigt min kombo då jag föredrar sol och värme och helst håller mig till After skin om jag nödvändigtvis ska på skidsemester, men alla är vi olika, som tur väl är …

Har du planer på att åka till Sälen lanserar nu skidanläggningen Stöten en ny film-app till iphone, Stöten Ski Filmmaker (från den mobila byrån Monterosa). Förutom att filma och redigera dina klipp kan du även lägga till slow motion-effekter när du lyckas få till det där extra snygga åket eller hoppet. Du kan leka med filter, introtexter och musik.

Appen finns på svenska och danska och fungerar till iOS5 och 3Gs+. Det finns ingen begränsning på maxlängd på klippen och Stöten kommer upprätta överföringsstationer för dig som vill överföra klipp från en GoPro-kamera (från hjälmen) till appen. Filmerna ska enkelt kunna delas till Facebook (nej du kommer inte hitta någon från mig).

Jag kan redan nu avslöja att vi (om planen går som den ska) kommer testa actionkameror i Ljud & Bild nummer 2/2013, så det är bara att spara lite julklappspengar och invänta testet.

Stöten Ski Filmmaker finns att ladda ned gratis på App Store från och med nu.

Lycka till med skidåkningen!

//Å

 

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
När jag bestämde mig för att göra detta test hade jag inte räknat med minusgrader
I dag när jag kom hem på lunchen låg Ljud & Bild nummer 3 och väntade på mig - YES!
Solen strålar från en klarblå himmel och nu finns det inga ursäkter
I 99 procent av fallen står jag upp när jag arbetar. Men nu kanske det är dags att tänka om
Tidigare i veckan tog jag mig till Norge för redaktionsmöte med kollegorna.
Läsarundersökningen är avslutad och en lycklig vinnare är utsedd
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend