Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Ett hysteriskt slut på veckan!

Karlskrona-Stockholm-Olso-Stockholm-Karskrona-Köpenhamn-Paris-Köpenham-Karlskrona.. Och allt detta inom loppet av 56 timmar!

Av / 2012-06-04 - 14:02
Ett hysteriskt slut på veckan!

Först kommer inget, sedan kommer inget och därefter kommer allt på en gång! Att jag skulle till Oslo på redaktionsmöte var bestämt sedan länge och som vanligt grämde jag mig över att behöva stiga upp 04,45 för att hinna… Jag är visserligen morgonmänniska men även jag har mina gränser!

På tisdagen innan redaktionsmötet fick jag frågan om jag som enda nordisk journalist ville delta på Skullcandys pressmöte i Paris – klart jag ville!! Det jag inte insåg när jag tackade ja var att det skulle innebära att kliva ur sängen 03,45.. Men, men vad gör man inte?!

Väl i Paris fick jag möjlighet att träffa Tetsuro Oishi (Tet), en audio-kille med båda fötterna på jorden som Skullcandy headhuntat från Bose. Skullcandy insåg att trots att deras lurar är coola att hänga runt halsen som ett smycke för framförallt yngre grabbar krävs det något mer för att få behålla de när de blir äldre. Hörlurars primära syfte är ju trots allt att förmedla musik på ett bra sätt *ler*. Tets entusiasm var smittande och det märkes mycket väl att han älskade utmaningen och att få guida sina yngre medarbetare i ljudets förtrollande värld!

Tet in action …

Med på eventet var även en konstnär som samarbetade med Skullcandy, dessvärre minns jag inte hans namn just nu, men han ställde ut grymt häftiga print kopplade till hörlurar och ljud på sidendukar.

Jag gillade den här ”kub-tavlan” med matchande Hech 2.0 hörlur vid sidan om!

Fråga mig dock inte hur Paris var, för det har jag ärligt talat ingen aning om *ler* .. Det enda jag kan säga är att jag tycker det är synd att de begränsar sig själva så mycket genom att vägra tala engelska. Många av de jag mötte ville inte ens försöka förstå eller hjälpa till – mycket märkligt i mina ögon …

Test av lurarna dyker upp så småningom och jag kan lova att jag låg kvar i sängen till efter klockan var 10 både i lördags och i söndags – bara för att jag kunde!

På återhörande!

//Å

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen