TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ett hysteriskt slut på veckan!

Karlskrona-Stockholm-Olso-Stockholm-Karskrona-Köpenhamn-Paris-Köpenham-Karlskrona.. Och allt detta inom loppet av 56 timmar!

forfatter
Publicerad 2012-06-04 - 14:02

Först kommer inget, sedan kommer inget och därefter kommer allt på en gång! Att jag skulle till Oslo på redaktionsmöte var bestämt sedan länge och som vanligt grämde jag mig över att behöva stiga upp 04,45 för att hinna… Jag är visserligen morgonmänniska men även jag har mina gränser!

På tisdagen innan redaktionsmötet fick jag frågan om jag som enda nordisk journalist ville delta på Skullcandys pressmöte i Paris – klart jag ville!! Det jag inte insåg när jag tackade ja var att det skulle innebära att kliva ur sängen 03,45.. Men, men vad gör man inte?!

Väl i Paris fick jag möjlighet att träffa Tetsuro Oishi (Tet), en audio-kille med båda fötterna på jorden som Skullcandy headhuntat från Bose. Skullcandy insåg att trots att deras lurar är coola att hänga runt halsen som ett smycke för framförallt yngre grabbar krävs det något mer för att få behålla de när de blir äldre. Hörlurars primära syfte är ju trots allt att förmedla musik på ett bra sätt *ler*. Tets entusiasm var smittande och det märkes mycket väl att han älskade utmaningen och att få guida sina yngre medarbetare i ljudets förtrollande värld!

Tet in action …

Med på eventet var även en konstnär som samarbetade med Skullcandy, dessvärre minns jag inte hans namn just nu, men han ställde ut grymt häftiga print kopplade till hörlurar och ljud på sidendukar.

Jag gillade den här ”kub-tavlan” med matchande Hech 2.0 hörlur vid sidan om!

Fråga mig dock inte hur Paris var, för det har jag ärligt talat ingen aning om *ler* .. Det enda jag kan säga är att jag tycker det är synd att de begränsar sig själva så mycket genom att vägra tala engelska. Många av de jag mötte ville inte ens försöka förstå eller hjälpa till – mycket märkligt i mina ögon …

Test av lurarna dyker upp så småningom och jag kan lova att jag låg kvar i sängen till efter klockan var 10 både i lördags och i söndags – bara för att jag kunde!

På återhörande!

//Å

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
När jag bestämde mig för att göra detta test hade jag inte räknat med minusgrader
I dag när jag kom hem på lunchen låg Ljud & Bild nummer 3 och väntade på mig - YES!
Solen strålar från en klarblå himmel och nu finns det inga ursäkter
I 99 procent av fallen står jag upp när jag arbetar. Men nu kanske det är dags att tänka om
Tidigare i veckan tog jag mig till Norge för redaktionsmöte med kollegorna.
Läsarundersökningen är avslutad och en lycklig vinnare är utsedd
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend