TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

En dyr historia

Inte trodde jag att mitt hörlurstest skulle få dessa konsekvenser - men det kunde ju varit värre ...

forfatter
Publicerad 2012-02-29 - 10:32

Till kommande nummer av Bild & Ljud Hemma/Ljud & Bild har jag testat olika hörlurar som ska lämpa sig för fysisk aktivitet. Jag kan lova att det finns hur många lurar som helst på marknaden och detta blev en rätt kul utmaning – och dyr!

Jag har absolut inget emot att träna, jag instruerar step, dans-afro och yoga på Friskis här i Karlskrona och senare i vår kommer jag även utbilda mig till spinn-instruktör … Långpromenader står ofta på schemat och förra sommaren lurade Kärleken mig till att börja spela golf! MEN det finns en sak som jag inte gärna gör – springer.

Dock var det så att när jag skulle prova passformen på de åtta lurarna jag valde att testa insåg jag att just löpning var en bra utmaning – inte bara för lurarna… Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag är envis *ler* och för att jag tycker om att utmana mig själv. Hörlurstestet fick mig helt enkelt till att sätta upp en mål om att löpa ett par kilometer några gånger i veckan! Men för att lyckas med det kan jag naturligtvis inte ha mina 10 år gamla skor utan måste köpa nya … Du som känner mig sedan tidigare vet att jag är galet förtjust i just skor och frågan är om jag hade utmanat mig själv på det här viset om det inte varit skor inblandade *ler*

Så på lunchen igår var jag och inhandlade mig ett par nya härliga skor som satt som en smäck på foten, jag kunde inte bara låta bli.. Jag kan inte riktigt lova när de kommer användas, men det står fint placerade i hallen som en liten påminnelse om mitt mål. Dessutom skulle jag gärna vilja köpa något par av de hörlurar som jag valde att testa, och Kärleken hittade också sina favoriter.

Hm, summan av kardemumman blir att detta test blev en dyr historia för mig – men det var det absolut värt!

Mer om testet kan du läsa om i nummer 4 av Bild & Ljud Hemma/Ljud & Bild

 

Önskar dig en härlig onsdag full av energi och glädje!

På återhörande!

//Å

 

Åsa Warme


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
När jag bestämde mig för att göra detta test hade jag inte räknat med minusgrader
I dag när jag kom hem på lunchen låg Ljud & Bild nummer 3 och väntade på mig - YES!
Solen strålar från en klarblå himmel och nu finns det inga ursäkter
I 99 procent av fallen står jag upp när jag arbetar. Men nu kanske det är dags att tänka om
Tidigare i veckan tog jag mig till Norge för redaktionsmöte med kollegorna.
Läsarundersökningen är avslutad och en lycklig vinnare är utsedd
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend