Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

En dyr historia

Inte trodde jag att mitt hörlurstest skulle få dessa konsekvenser - men det kunde ju varit värre ...

Av / 2012-02-29 - 10:32
En dyr historia

Till kommande nummer av Bild & Ljud Hemma/Ljud & Bild har jag testat olika hörlurar som ska lämpa sig för fysisk aktivitet. Jag kan lova att det finns hur många lurar som helst på marknaden och detta blev en rätt kul utmaning – och dyr!

Jag har absolut inget emot att träna, jag instruerar step, dans-afro och yoga på Friskis här i Karlskrona och senare i vår kommer jag även utbilda mig till spinn-instruktör … Långpromenader står ofta på schemat och förra sommaren lurade Kärleken mig till att börja spela golf! MEN det finns en sak som jag inte gärna gör – springer.

Dock var det så att när jag skulle prova passformen på de åtta lurarna jag valde att testa insåg jag att just löpning var en bra utmaning – inte bara för lurarna… Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag är envis *ler* och för att jag tycker om att utmana mig själv. Hörlurstestet fick mig helt enkelt till att sätta upp en mål om att löpa ett par kilometer några gånger i veckan! Men för att lyckas med det kan jag naturligtvis inte ha mina 10 år gamla skor utan måste köpa nya … Du som känner mig sedan tidigare vet att jag är galet förtjust i just skor och frågan är om jag hade utmanat mig själv på det här viset om det inte varit skor inblandade *ler*

Så på lunchen igår var jag och inhandlade mig ett par nya härliga skor som satt som en smäck på foten, jag kunde inte bara låta bli.. Jag kan inte riktigt lova när de kommer användas, men det står fint placerade i hallen som en liten påminnelse om mitt mål. Dessutom skulle jag gärna vilja köpa något par av de hörlurar som jag valde att testa, och Kärleken hittade också sina favoriter.

Hm, summan av kardemumman blir att detta test blev en dyr historia för mig – men det var det absolut värt!

Mer om testet kan du läsa om i nummer 4 av Bild & Ljud Hemma/Ljud & Bild

 

Önskar dig en härlig onsdag full av energi och glädje!

På återhörande!

//Å

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen