TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Effektiv som tusan

I natt kunde jag bara inte sova ... vred och vände, vred och vände utan att något hände - öken! Tankarna virvlade som höstlöv i hjärnan och ju längre jag låg kvar desto mer irriterad blev jag. Jättebra förutsättningar för att somna - NOT!

forfatter
Publicerad 2012-08-17 - 13:36

Det var bara till att pallra sig upp och ut i köket och börja skriva listor på allt som flög i skallen, snacka om att ”tanka ur”. När jag ändå satt där tänkte jag att jag kunde passa på att skriva några mejl jag inte hunnit under dagen, samtidigt som det hade kommit en del under kvällstimmarna som jag också tog tag i.

När det var klart var jag fortfarande klarvaken och då hade tankebanorna förflyttats till mitt nya step-pass som jag ska leda på Friskis till hösten. Knäppt, jag vet!

Närmare fyra på morgonen kände jag mig lite iaktagen i mina moves och insåg att Kärleken vaknat och stod och tittade på mig sådär lite lagom sömndrucken. Han sa dock inte ett ord utan bara skrattade, skakade på huvudet och gick o la sig igen …

När klockan ringde 7 i morse hade jag bara sovit någon timme och var inte Miss Universum om jag säger så *ler*. Men det vara bara att bita ihop och glädjas åt att jag varit grymt effektiv i alla fall (tur att det är fredag och snart helg)!

På återhörande och trevlig helg!

//Å

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
5 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
När jag bestämde mig för att göra detta test hade jag inte räknat med minusgrader
I dag när jag kom hem på lunchen låg Ljud & Bild nummer 3 och väntade på mig - YES!
Solen strålar från en klarblå himmel och nu finns det inga ursäkter
I 99 procent av fallen står jag upp när jag arbetar. Men nu kanske det är dags att tänka om
Tidigare i veckan tog jag mig till Norge för redaktionsmöte med kollegorna.
Läsarundersökningen är avslutad och en lycklig vinnare är utsedd
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend