Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Det kom ett paket

Jag får rätt ofta paket hit till redaktionen, vissa får mig inte ens att höja på ögonbrynet medan andra får hjärtat att jubla!

Av / 2012-10-05 - 11:23
Det kom ett paket

Just detta paket tillhörde det sistnämnda … Hela TRE boxar av ”Bond 50 – Celebrating five decades of Bond 007”

I år firar nämligen männen av all män – Bond, James Bond 50 år på film och i samband med detta ges denna box med alla 22 filmerna på Blu-ray ut. Här får du närmare 46 timmar av läckra Bond-brudar, skurkar som vill förinta världen, martini som ska vara ”shaken, not stirred” och naturligtvis den karismatiske stjärnan Bond.

Man kan ju fråga sig vem som egentligen är den bäst Bond?

Roger Moore? Sean Connery? Daniel Craig? Pierce Brosnan?

 

Eller är det kanske George Lazenby eller Timothy Dalton?

Personligen tycker jag att Daniel Craig är bra MEN han saknar den där busiga glimten i ögat och någon direkt gentleman är han liksom inte heller … Jag röstar nog på Roger Moore, eller kanske Sean … men när jag tänker efter så undrar jag om inte Pierce Brosnan också var riktigt bra … Hm, inte helt lätt med andra ord!

Så nu ligger det alltså hela tre av dessa ljuvliga boxar på mitt kontor och nu kan man ju börja undra vad jag ska ha de till? Ska jag behålla de själv och bara gotta mig i Bond-filmer hela helgen? Nej, tyvärr (för mig) är det inte så *ler*

Anledningen till att de hamnat hos mig är att Ljud & Bild i samarbete med SF ger dig som läsare möjligheten att vinna dessa boxar! Så håll utkik efter tävlingen i nästa nummer av tidningen (nr 10).

Lycka till!

//Å

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen