Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Den mänskliga faktorn

I Ljud & Bild nummer 10 har det smugit sig in ett fel - tyvärr är det inget litet fel utan ett helt stycke som saknas!

Av / 2012-10-16 - 09:52
Den mänskliga faktorn

Ja, det finns liksom inga ursäkter eller undanflykter som håller för en sådan här sak. Det är bara att krypa till korset och erkänna att vi gjort fel. I den stress som är i slutet av en produktion har vi inte haft ögonen med oss och därför saknas det en del på Auduns text om Årets Plasmafynd ..

Texten tar tvärt slut – den mänskliga faktorn slog till och vi skäms …

Vi ber naturligtvis tusen gånger om ursäkt och här kommer resten av texten:

Ljudkvalitet

Egentligen betraktar vi det som en självklarhet att en TV av den här kalibern får sällskap av en riktigt mäktig surroundanläggning, men 65ST50 har även fullt användbara inbyggda högtalare som åtminstone gör ett godkänt jobb med nyheter och TV-serier. Röståtergivningen är både klar och tydlig. Vi kan också tillägga att vi inte märker av något irriterande surrande från bildpanelen under testet av 65ST50, men kom ihåg att plasmaskärmar brukar väsnas lite mer än LCD-baserade rivaler.

Slutsats

Med sin enorma bild och imponerande detaljnivå och svärta är den här Panasonic-skärmen ett solklart val för filmälskarna. Och priset gör det möjligt för ännu fler att få en bildkvalitet av referensklass hemma i sitt eget vardagsrum. Panasonic TX-P65ST50 är helt enkelt det bästa köpet för bildfantaster just nu!

Länk till artikeln i sin helhet hittar du här:

http://ljudochbild.se/test/panasonic-tx-p65st50

Detta visar ännu en gång att vi på tidningen inte är mer än människor, vilket i och för sig är rätt skönt (det gäller att se glaset som halvfullt i stället för halvtomt *ler*)

//Å

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen