Search
Generic filters

Breddat plattutbud från Samsung

Nya lyxiga surfplattor med penna och med eller utan tangentbord

Som väntat blev det ingen Galaxy S8 på Mobile World Congress. Samsung väljer istället att presentera den vid ett separat tillfälle senare. Istället utökar man sin familj av surfplattor med Galaxy Tab S3 samt Galaxy Book.

(Foto: Ljud & Bild)

Galaxy Tab S3 är en flexibel surfplatta som kan användas för att vara kreativ, bli underhåller eller jobba. Den 9,7 tum stora skärmen gör den lagom stor och den klarar 4K-uppspelning. Designen har uppdaterats med inspiration från Galaxy S7 och Galaxy A.

(Foto: Ljud & Bild)

S-Pen har fått fler funktioner så att man kan anteckna i PDF-dokument, översätta text eller göra noteringar utan att låsa upp skärmen. Det är också Samsungs första platta med fyra högtalare, med ljud trimmat av AKG.

Den lanseras 21 april och kan fås i svart eller silver.

Samsung Galaxy Tab S3 med wifi kostar 7 000 kronor.
Vill man också ha 4G-uppkoppling blir det 8 000 kronor.

(Foto: Ljud & Bild)

För en än mer laptop-liknande upplevelse finns Galaxy Book som har ett tangentbord. Den kör Windows 10 och kan också användas med S-Pen. Galaxy Book kan fås i storlekarna 10,6 tum eller 12 tum.

(Foto: Ljud & Bild)

Samsung visade också upp en uppdaterad Gear VR där det nu följer med en handkontroll. Den kan användas både som fjärrkontroll och gamepad. Genom att effektivisera styrningen ska det bli mindre tröttande vid långa sessioner. Handkontrollen funkar även med den gamla modellen och ska kunna köpas separat.

annons

 

annons
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Men än så länge bara om du har en Samsung-mobil.
  Moonraker var kodnamnet på Nokias smartklocka, men projektet ställdes in av Microsoft när de köpte den finska mobiltillverkaren.
  En Disneys största filmpremiärer i år, Mulan, släpps nu direkt på strömningstjänsten Disney+
  I första omgången blir det bara Android-användarna som får glädje av att strömma spel på mobilen.
  SSD är nu standard i alla Apples iMac-modeller.
  Samsung har just lanserat Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra. Vi känner till tekniken, men båda modellerna har design och finesser som verkar mycket lovande.
  Förutom Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung idag lanserat Samsung Galaxy Tab S7 och Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live och sist men inte minst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  Så kommer Huaweis kommande Mate 40-serie att se ut.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.