Search
Generic filters

Spotify nu i din Volvo

De nya modellerna har Spotify inbyggt i bilstereon

Nu är det slut på att fumla med mobilen när du vill spela musik i bilen. I vår får nya Volvo XC90, S90 och V90 en Spotify app inbyggd i underhållningssystemet.

Den inbyggda appen använder sig av den stora pekskärmen för enkel navigering och sökning. Men den har också inbyggd Spotify Connect så att passagerarna kan använda sina mobila enheter som fjärrkontroller.

Volvos integrerade Spotify app (Foto: Volvo)
Volvos integrerade Spotify app (Foto: Volvo)

Detta är så klart goda nyheter för den som vill dra full nytta av det läckra ljudsystemet från Bowers & Wilkins.

Appen kommer finnas tillgänglig i alla länder där Spotify finns. Att använda appen kräver ett premium-abonnemang på Spotify, men Volvo kommer ge dig en 30 dagars gratis testperiod om du vill prova först.

Har man en äldre Volvo kan man så klart också spela musik från Spotify genom att ansluta sin mobil med Bluetooth, eller genom Apple CarPlay.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.