Search
Generic filters

iTunes säljer fler än 3 miljoner av U2-låt

U2:s nya singel ”Invisible” hade premiär på Super Bowl i början av veckan, och har nu redan sålts fler än 3 miljoner gånger. Intäkterna går till (Product) Red-kampanjen som bekämpar AIDS, TBC och malaria.

Du kan fortfarande ladda ner låten från iTunes, singeln kostar 12 kronor och då donerar du pengar till (Product) Red-kampanjen, som Apple har stött sedan 2006 och sammanlagt bidragit med 65 miljoner dollar till genom att sälja röda iPodar och röda iPhone- och iPad-skal.

Apples chefsdesigner Jonathan Ive har bland annat samarbetat med designern Marc Newson och ritat produkter som auktionerats bort och donerat mer än 13 miljoner dollar.

Bland annat den här unika Leica-kameran.

Här är ”trailern” till U2-singeln Invisible:

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.