Nyheter

Men den här appen behöver du aldrig ha komponerat musik förut.
Annons
Annons
forfatter

Är du en Mac-användare och vill göra musik till din egentillverkade film, men inte riktigt vet hur man gör när man komponerar, så är Filmstro lösningen.

Appen är väldigt enkel att använda. Du drar bara över något av de kostnadsfria musikstyckena till redigeringsfönstret. Där finns tre virtuella spakar: Momentum, Depth och Power, vars intensitet går att ändra med en klickning. På nolltid har du skapat ett unikt musikstycke som förhoppningsvis passar din film helt perfekt.

Här är en demo som visar hur okomplicerat komponerandet är:

För en månadskostnad av 20 dollar får du tillgång till hela musikbiblioteket. Då får du använda allting i hela katalogen, som består av allt från romantiska smörigheter till intensiva stycken som framkallar hjärtklappning. Alla ljudspår klipps till automatiskt så att de passar längden på just ditt videoklipp.

Den färdiga musiken får användas för icke-kommersiellt bruk. Vill du tjäna pengar på filmprojektet så finns det olika alternativ, från 99 dollar för ett enda musikstycke eller 199 dollar för ett helt projekt, till fri användning under ett helt år för 6 000 dollar.

Ännu så länge har vi inte testat appen själva, berätta gärna hur den funkar på vår Facebook-sida!

Ladda ner appen på filmstro.com.