Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

OnePlus 12 förväntas släppas vid 10-års jubileum

I december fyller OnePlus 10 år och släppta bilder tyder på att de passar på att släppa nya flaggskeppet samtidigt.

Skrivet av / 2023-11-23 - 10:41
OnePlus 12 förväntas släppas vid 10-års jubileum

Vi blev så imponerade av Oneplus 11 att vi utsåg den till årets bästa mobiltelefon i premiumklassen. Men den kom faktiskt i början av året så det är redan dags för nästa modell. Nu har vi sett tydliga tecken på när Oneplus planerat att lyfta på skynket och visa upp det nya flaggskeppet.

Företaget grundades av Pete Lau och Carl Pei i december 2013 så det är dags för ett tioårsjubileum. Nu har de gått ut på Weibo, kinesiska Twitter, och berättat om ett event den 4 december. Det rimmar lite illa med födelsedagen som är den 17 december.

Skärmbild: Weibo

Men bilden som illustrerar det visar Pete Lau som poserar på en klocka, med visaren på 10, medan han själv står på siffran 12. Det får många att tolka det som att man kommer presentera flaggskeppsmobilen Oneplus 12 på eventet. Men kanske är det så att mobilen kommer släppas på födelsedagen 13 dagar senare.

Det vi vet om mobilen är att den inte kommer ha någon ny design, även om det ryktas om en baksida i träimitation, vilket man använt tidigare. Den ska även ha den rykande nya Snapdragon 8 Gen 3, uppgraderade kameror, en superavancerad skärm samt att vi återfår trådlös laddning.

Läs också Balanskonstnären OnePlus 11 5G försöker vara både bäst och billigast. Och det är den.

Notera dock att även om mobilen släpps i december så är det troligen bara i Kina. Så var det förra året när den visades upp i början av januari, men inte kom hit förrän i februari. Om den kommer i januari kommer den troligen att få slåss om uppmärksamheten med Samsung Galaxy S24, som ryktas släppas tidigare än vanligt.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus Watch 2 presenterad i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Här är Xiaomi 14 och Xiaomi 14 Ultra

Torka inte mobilen i ris

Får din gamla Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi + Leica = sant

Enorm läcka avslöjar allt om ny toppmobil

Slut på webappar på hemskärmen

Returerna ökar för Vision Pro

Kunder rekordnöjda med Galaxy S24

Sömnapné-varning i Samsung Health

Populär smartklocka från Huawei blir grön

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen