Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 04Delta

Nyhet

Px7 S2e: Bowers & Wilkins förnyar favorit

Ny DSP, bättre musikströmning - och justerad ljudsignatur är några av de nya funktionerna.

Skrivet av / 2023-09-22 - 16:57
Px7 S2e: Bowers & Wilkins förnyar favorit

Vi gav sex stjärnor till Bowers & Wilkins hörlurar Px7 S2. Så mycket gillade vi ljudet och komforten, och även om brusreduceringen inte var klassledande på något sätt så klarade den uppgiften och lite till. Så varför en ny Px7 S2e?

Vi saknade inte mycket, förutom kanske ett något högre samtalsljud och ännu bättre bullerdämpning. Men naturligtvis finns det alltid utrymme för förbättringar över hela linjen, oavsett hur bra något uppfattas vara.

Foto: Bowers & Wilkins

Bättre ljud

B&W anser att man har förbättrat ljudkvaliteten så mycket att den förtjänar att höras genom en förbättrad modell. Inte minst tack vare en kraftfullare digital signalprocessor (DSP) och stöd för högupplöst 24-bitars musik. Och fler alternativ med nya ljudinställningar. Vi antar att det handlar om förinställningar som man kan välja mellan, och inte en separat EQ som man kan justera själv, åtminstone hittade vi inget om det i användarmanualen (pdf). Det finns bara bas- och diskantjusteringar, som tidigare.

Läs också Fantastiskt ljud från B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.

Bowers & Wilkins Music-appen har också vidareutvecklats sedan sist, både när det gäller inställning, finjustering och direkt musikstreaming.

Appen har inbyggda musiktjänster som Tidal, Qobuz, Deezer och TuneIn, och musik kan skickas till andra Bowers & Wilkins-produkter via appen. Till exempel Zeppelin-högtalaren.

Foto: Bowers & Wilkins

Har behållit det som fungerar

I övrigt är det samma 40 mm element som vi har goda erfarenheter av. Och som tidigare är elementen vinklade mot öronen, vilket bör ge en mer precis ljudbild.

Precis som sin föregångare stöder Px7 S2e ljudformatet aptX Adaptive, och batteritiden är oförändrad – upp till 30 timmar, med möjlighet till 7 timmars uppspelning efter 10 minuters snabbladdning.

Läs också Nu är McLaren-upplagan här Vi vet att de är bra. Nu blir de också "snabba". Bowers & Wilkins Px8 släpps i en speciell McLaren-version.

Android-användare får också Google Fast Pair, med automatiskt stöd för Googles tjänst Find My Device, om du undrar var du har glömt dina hörlurar.

B&W - Px7 S2e lifestyle
Foto: Bowers & Wilkins

Px7 S2e: Tillgänglighet och pris

Px7 S2e finns till försäljning nu i färgerna: svart, blå, grå och – om du frågar oss – en väldigt häftig grön färg. Priset är 4 998 kronor hos HiFi Klubben.

Mer info: bowerswilkins.com

BW-Px7-S2e-anthracite-beauty-2-scaled BW-Px7-S2e-anthracite-beauty-scaled BW-Px7-S2e-buttons-scaled BW-Px7-S2e-Ocean-Blue-Beauty-scaled
<
>
Foto: Bowers & Wilkins
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FiiO ska ge dina hörlurar guldljud

Black Week: Gör ett hörlursfynd

Olivia Rodrigo-version av Sonys briljanta öronproppar

Kampen om världens bästa hörlurar

Lyx-öronproppar till halva priset

High-end planar till vardagspris?

Öronproppar med sköldpaddskraft

Hörlurarna vi dreglar efter!

Dubbelt så bra talkvalitet

B&O Atelier Edition i höstfärger

Sennheiser förklarar priskrig på ANC

Förbättrad premiummodell från Bowers & Wilkins

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen