TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Läcker McLaren-version av B&W:s toppmodell

Vi vet att de är bra. Nu blir de också "snabba". Bowers & Wilkins Px8 släpps i en speciell McLaren-version.

forfatter
Publicerad 2022-12-11 - 08:01

Vad har James Bond och McLaren gemensamt? Ingenting, skulle man kunna tro. Han har aldrig kört en, och aldrig har någon modell från den brittiska superbilstillverkaren varit med i en James Bond-film. Det närmaste du kommer är McLaren GT, som utvecklade med Agent 007 i åtanke, för han måste ju ha plats för sin golfutrustning och smoking i bilen! Resultatet blev en superbil med 570 liter bagageutrymme! Mer än de flesta stadsjeepar. Nog om det.

Läs också B&W släpper James Bond-lurar Med anledning av James Bonds 60-årsjubileum släpper Bowers & Wilkins den exklusiva Px8 007 Edition.

Nu har de två äntligen ett riktigt, officiellt band, och det kommer genom Bowers & Wilkins. För knappt har den engelska hi-fi-tillverkaren lanserat sin egen 007-utgåva av sina bästa och dyraste hörlurar Px8, så kommer det även en McLaren-version.

B&W Px8 McLaren Edition lifestyle 3
Px8 passar perfekt inuti en McLaren Artura. Lyckligtvis är hörlurarna billigare än bilen. Foto: Bowers & Wilkins

Linjer i orange

Klockorna är mörkgrå, med kontrasterande linjer i McLarens karakteristiska orange färg. Resultatet ser väldigt läckert ut, om vi ska döma av bilderna. Och det ska vi ju!

Denna utgåva av hörlurarna understryker B&W:s samarbete med McLaren om den nya superhybridbilen Artura. Som då såklart kommer ha ett ljudsystem från Bowers & Wilkins. Detta i likhet med alla McLaren-modeller sedan 2015, inklusive ovannämnda GT.

Foto: B&W

Px8 McLaren Edition har samma prestanda

Bortsett från färgerna på kåporna – och förmodligen också på reseetuiet – finns det tydligen inget som skiljer McLaren-versionen från originalet.

Läs också B&W:s mest exklusiva infriar Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar som dessutom har brusreducering.
B&W - Px8 SPREAD 2

Samma ljud, samma kolfibermembran, samma funktionalitet och appstyrning. Och det är verkligen inte dåligt, för jag älskade varje ögonblick med mina hörlurar när jag testade dem. Med aptX Adaptive ljudkodek, utmärkt ljud och brusreducering, en bra app, fantastisk komfort och allt. En klar toppmodell!

B&W Px8 McLaren
Foto: B&W

B&W Px8 McLaren Edition – pris och tillgänglighet

Px8 McLaren Edition är som 007 Edition en begränsad upplaga. Priset är 8 698 kr, vilket är 1200 kronor mer än den normala versionen av lurarna. Hörlurarna kan beställas nu.

Mer info: hifiklubben.se

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
Unika hörlurar De här hörlurarna både ser fantastiska ut och låter bra. Och har ett utseende som bara instrumentmakare kan åstadkomma.
Kineserna kan köpa OnePlus 11 redan på måndag Lanseringen sker mer än en månad före den globala lanseringen, som inte äger rum förrän den 7 februari.
Det här har du inte fått för 1000 kronor förr Med FreeBuds 5i vill Huawei ge oöverträffad kvalitet för pengarna.
Är Yamahas toppmodell toppen? Yamaha vill utmana premiumsegmentet med sina bästa öronproppar, TW-E7B.
Följ Ljud & Bild