Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Läcker McLaren-version av B&W:s toppmodell

Vi vet att de är bra. Nu blir de också "snabba". Bowers & Wilkins Px8 släpps i en speciell McLaren-version.

Av / 2022-12-11 - 08:01
Läcker McLaren-version av B&W:s toppmodell

Vad har James Bond och McLaren gemensamt? Ingenting, skulle man kunna tro. Han har aldrig kört en, och aldrig har någon modell från den brittiska superbilstillverkaren varit med i en James Bond-film. Det närmaste du kommer är McLaren GT, som utvecklade med Agent 007 i åtanke, för han måste ju ha plats för sin golfutrustning och smoking i bilen! Resultatet blev en superbil med 570 liter bagageutrymme! Mer än de flesta stadsjeepar. Nog om det.

Läs också B&W släpper James Bond-lurar Med anledning av James Bonds 60-årsjubileum släpper Bowers & Wilkins den exklusiva Px8 007 Edition.

Nu har de två äntligen ett riktigt, officiellt band, och det kommer genom Bowers & Wilkins. För knappt har den engelska hi-fi-tillverkaren lanserat sin egen 007-utgåva av sina bästa och dyraste hörlurar Px8, så kommer det även en McLaren-version.

B&W Px8 McLaren Edition lifestyle 3
Px8 passar perfekt inuti en McLaren Artura. Lyckligtvis är hörlurarna billigare än bilen. Foto: Bowers & Wilkins

Linjer i orange

Klockorna är mörkgrå, med kontrasterande linjer i McLarens karakteristiska orange färg. Resultatet ser väldigt läckert ut, om vi ska döma av bilderna. Och det ska vi ju!

Denna utgåva av hörlurarna understryker B&W:s samarbete med McLaren om den nya superhybridbilen Artura. Som då såklart kommer ha ett ljudsystem från Bowers & Wilkins. Detta i likhet med alla McLaren-modeller sedan 2015, inklusive ovannämnda GT.

Foto: B&W

Px8 McLaren Edition har samma prestanda

Bortsett från färgerna på kåporna – och förmodligen också på reseetuiet – finns det tydligen inget som skiljer McLaren-versionen från originalet.

Läs också B&W:s mest exklusiva infriar Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar som dessutom har brusreducering.

Samma ljud, samma kolfibermembran, samma funktionalitet och appstyrning. Och det är verkligen inte dåligt, för jag älskade varje ögonblick med mina hörlurar när jag testade dem. Med aptX Adaptive ljudkodek, utmärkt ljud och brusreducering, en bra app, fantastisk komfort och allt. En klar toppmodell!

B&W Px8 McLaren
Foto: B&W

B&W Px8 McLaren Edition – pris och tillgänglighet

Px8 McLaren Edition är som 007 Edition en begränsad upplaga. Priset är 8 698 kr, vilket är 1200 kronor mer än den normala versionen av lurarna. Hörlurarna kan beställas nu.

Mer info: hifiklubben.se

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen