Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Focal Bathys Dune – hörlurar i ”ökenfärg”

Förutom en ny färg kommer de fantastiska Focal Bathys-hörlurarna med en helt ny funktion.

Av / 2023-09-18 - 23:20
Focal Bathys Dune – hörlurar i ”ökenfärg”

 

Om du frågar oss vilka de bästa brusreducerande hörlurarna på marknaden är, så beror det på. Den allra bästa brusreduceringen är fortfarande Sony WH-1000XM5. Men om du undrar vilka hörlurar som har det allra bästa ljudet och dessutom en mycket bra brusreducering så skulle vi nog svara Focal Bathys.

Focal-Bathys-Dune-lifestyle-2-enhanced-scaled Focal-Bathys-Dune-lifestyle-3-enhanced-scaled Focal-Bathys-Dune-lifestyle-4-enhanced-scaled Focal-Bathys-Dune-lifestyle-5-enhanced-scaled
<
>
Foto: Focal

Och om den mörkgrå metallic-designen inte tilltalar dig, kanske den helt nya Bathys Dune är mer i din smak. Den ökeninspirerade, ljusbeige finishen gör designen mer rättvisa, och det stansade mönstret som täcker utsidan av öronkåporna kompletterar looken på ett mycket smakfullt sätt, om du frågar oss.

Focal Bathys Dune 3
Foto: Focal

Anpassar sig till din hörsel

Ljudet och brusreduceringen är precis lika bra som i den vanliga versionen. Dessutom har en ny funktion lagts till, som lyckligtvis också kommer till den befintliga versionen av Bathys.

Läs också Förbaskat bra från Focal Focal Bathys är en ”måste ha”-produkt med exceptionell ljudkvalitet, fantastisk komfort och strålande brusreducering.

Det handlar om ett hörseltest i två steg, där hörlurarna testar användarens hörsel och anpassar ljudet därefter.

Focal kallar hörselanpassningen för Mimi, och du kan slå på och av den som du vill, och även välja hur många procent av den som ska blandas med den ”torra” signalen från Bathys. Om du använder din egen EQ (se vår EQ-rekommendation här) kan du fortfarande blanda in hörselanpassningen i önskad mängd.

Focal-Bathys-Dune-scaled Focal-Bathys-Dune-4-scaled Focal-Bathys-Dune-5-scaled Focal-Bathys-Dune-6-scaled Focal-Bathys-Dune-7-scaled
<
>
Foto: Focal

Focal Bathys Dune: Pris och tillgänglighet

Focal Bathys Dune finns tillgänglig nu och kostar lika mycket som den vanliga Bathys, dvs. 8 990 kronor. Det är mycket pengar, men vi tycker att det är väl värt det om du är särskilt intresserad av bra ljud.

Mer info: focal.com

Läs också ... Kosta vad det kosta vill Mark Levinson har aldrig gjort billiga saker och de tänker inte börja nu. Här är deras första trådlösa, brusreducerande hörlurar. Men hur bra är de?
Läs också B&W:s mest exklusiva infriar Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar som dessutom har brusreducering.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Så går det till på insidan av Sennheiser

Sonos hade ett ess i rockärmen

Med ett kilopris som saffran

Stax elektrostater till ett folkligt pris

Slutna hörlurar för audiofiler.

Hörlurar byggda som högtalare

Kolla in dessa hörlurarna från Focal

Så här ser Sonos första hörlurar ut

Din egen personliga hemmabioupplevelse

Rulla till toppen