Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny subwoofer från Denon

Denons nya subwoofer ska vara en perfekt partner till andra trådlösa högtalare i Home-familjen.

Skrivet av / 2022-03-09 - 14:41
Ny subwoofer från Denon

Denon har släppt flera aktuella ljudprodukter den senaste tiden, inklusive soundbar-högalaren med Atmos, DHT-S517. Nu är de kommit med en ny trådlös subwoofer. Kompakta Denon Home Subwoofer är byggd för att paras ihop med Sound Bar 550 och andra trådlösa Denon-högtalare.

DenonHomeSub gallery 1
Denon Home Subwoofer. (Foto: Produsenten)
Läs också Denon: Billig soundbar med Atmos Äntligen kommer Denons första soundbar med Dolby Atmos och uppåtriktade högtalare. Och dyr är den inte heller.

Denon Home Subwoofer: Trådlös sub till Home-familjen

Den nya bashögtalaren har en snygg och kompakt design, och en finish som matchar de övriga produkterna i Home-familjen, som bland annat rymmer modeller som Home 350 och Home 150. Subwoofern har måtten 33 x 33 x 37 centimeter och är bestyckad med ett 8-tums baselement. Vi jagar mer info om förstärkareffekt och frekvensgång!

Subwoofern har inbyggt Wi-Fi så den kan anslutas till HEOS-systemet och styras via HEOS-appen. Alltså kan den användas till både musik och filmljud, tillsammans med exempelvis en soundbar och trådlösa bakhögtalare. Via appen kan man också finjustera ljudnivå, delningsfrekvens och fas för att optimera ljudet i lyssningsrummet.

 

Denon Home Subwoofer In Situ 03 989x659 1 Denon Home Subwoofer In Situ 02 989x659 1 Denon Home Subwoofer In Situ 05 989x659 1 Denon Home 150 In Situ 01 989x1478 1 Denon Home Subwoofer In Situ 04 989x659 1
<
>
Kompakta Denon Home Subwoofer är gjord för att paras ihop med ljudlimpan Sound Bar 550 och andra trådlösa Denon-högtalare. (Foto: Denon)

Pris och tillgänglighet

Denon Home Subwoofer går redan att köpa och kostar 5 000 kronor. Svensk importör är HiFi Klubben.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen