TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny subwoofer från Denon

Denons nya subwoofer ska vara en perfekt partner till andra trådlösa högtalare i Home-familjen.

forfatter
Publicerad 2022-03-09 - 14:41

Denon har släppt flera aktuella ljudprodukter den senaste tiden, inklusive soundbar-högalaren med Atmos, DHT-S517. Nu är de kommit med en ny trådlös subwoofer. Kompakta Denon Home Subwoofer är byggd för att paras ihop med Sound Bar 550 och andra trådlösa Denon-högtalare.

DenonHomeSub gallery 1
Denon Home Subwoofer. (Foto: Produsenten)
Läs också Denon: Billig soundbar med Atmos Äntligen kommer Denons första soundbar med Dolby Atmos och uppåtriktade högtalare. Och dyr är den inte heller.
Denon DHT-S517 Soundbar Lifestyle6 1140x641 1

Denon Home Subwoofer: Trådlös sub till Home-familjen

Den nya bashögtalaren har en snygg och kompakt design, och en finish som matchar de övriga produkterna i Home-familjen, som bland annat rymmer modeller som Home 350 och Home 150. Subwoofern har måtten 33 x 33 x 37 centimeter och är bestyckad med ett 8-tums baselement. Vi jagar mer info om förstärkareffekt och frekvensgång!

Subwoofern har inbyggt Wi-Fi så den kan anslutas till HEOS-systemet och styras via HEOS-appen. Alltså kan den användas till både musik och filmljud, tillsammans med exempelvis en soundbar och trådlösa bakhögtalare. Via appen kan man också finjustera ljudnivå, delningsfrekvens och fas för att optimera ljudet i lyssningsrummet.

 

Denon Home Subwoofer In Situ 03 989x659 1 Denon Home Subwoofer In Situ 02 989x659 1 Denon Home Subwoofer In Situ 05 989x659 1 Denon Home 150 In Situ 01 989x1478 1 Denon Home Subwoofer In Situ 04 989x659 1
<
>
Kompakta Denon Home Subwoofer är gjord för att paras ihop med ljudlimpan Sound Bar 550 och andra trådlösa Denon-högtalare. (Foto: Denon)

Pris och tillgänglighet

Denon Home Subwoofer går redan att köpa och kostar 5 000 kronor. Svensk importör är HiFi Klubben.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegel har nya flaggskeppsförstärkare Förstärkarkombinationen H30 och P30 förnyas.
Sådana här högtalare har du knappast sett förut Estelons flaggskepp är sannerligen extremt.
Djupbas du aldrig hört maken till Chansen att du har sett eller hört talas om Kerr är minimal. Det bör du definitivt göra någonting åt.
Audiovectors QR-serie växer med stora QR7 En större och tuffare högtalare för stora rum och alla som älskar bas.
Sonos har gjort ett märkligt val Sonos demonstrerade sin billigaste soundbar Ray i Köpenhamn i går. Vad har de hittat på?
B&O Beosound Balance – äntligen testade i stereo Smarta Beosound Balance låter väldigt bra på egen hand – och ännu bättre som par.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend