TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Tävling: Apple Shot on iPhone

Nu kan du tävla med dina bilder.

forfatter
Publicerad 2022-01-28 - 07:45

Om du gillar att ta makrobilder med en iPhone 13 Pro eller Pro Max kan du delta i Apples nya fototävling, Shot on iPhone.

Tävlingen pågår till 16 februari och vinnarna presenteras i april.

Vad kan du vinna? Tyvärr finns det inga iPhones eller AirPods i potten, men det finns ära och berömmelse. Om du blir en av vinnarna så visas dina bilder i ett galleri på Apples nyhetssidor, Instagram-konto och webbsida.

För att delta måste du dela bilden på Instagram och Twitter, med #ShotoniPhone och #iPhonemacrochallenge, då ser domarpanelen dina bilder.

Apple Shot on iphone macro challenge Boba 989x742 1
Apple Shot on iPhone

Bland domarna hittar vi Anand Varma, som är en prisbelönt fotograf som har arbetat för National Geographic, samt Peter McKinnon, Apkesha Maker och andra kända fotografer.

Men – och det finns alltid ett men i fototävlingar:

Apple förbehåller sig rätten att använda dina bilder under ett år. Du äger rättigheterna och Apple betalar licensen för att använda bilderna, men du tillåter alltså att Apple använder dem utan royalties i ett år på sina egna plattformar, i Apple Store-butiker, interna utställningar och till och med för kommersiellt bruk.

Om du är bekväm med det så är det bara att knäppa på! Lycka till!

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
En mycket speciell zoom Sonys nya normalzoom är ovanlig.
lbpluss
Råaste zoomen vi sett 10x ultra-telezoom för fullformat.
lbpluss
Lumix S5II och S5IIX: Kompakta fullformatskameror vi suktar efter Panasonics kompakta fullformatskamera Lumix S5II kan äntligen filma med fasbaserad autofokus. S5IIX ger fler häftiga videofunktioner.
lbpluss
Guide till analoga filmkameror Att fotografera analogt har blivit enormt populärt. Här är kamerorna vi rekommenderar.
lbpluss
Så kommer du igång med analog fotografering Vi förklarar allt grundläggande på ett enkelt sätt.
Följ Ljud & Bild