Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime har släppt en trailer till den nya Clancy-filmen.

Av / 2021-03-07 - 07:00
Trailer: Tom Clancy’s Without Remorse

Amazon Prime släpper den nya actionthrillern Tom Clancy’s Without Remorse den 30:e april. Huvudrollen spelas av Michael B. Jordan (Creed), regisserad av Stefano Sollima.

Filmen bygger romanen med samma namn från 1993 av Tom Clancy och är en spinoff från Jack Ryan-filmserien.

Läs också Jack Ryan 1–5 Spionfilmerna om Jack Ryan, som bygger på Tom Clancys romaner, har snart haft lika många huvudroller i 5 filmer som James Bond har haft i 22.

Amazon har redan den rebootade Ryan-filmserien Tom Clancy’s Jack Ryan, med en lysande John Krasinski i huvudrollen som den superintelligenta, lite nördiga, pappersskyfflande agenten som tvingas ut i fält.

Läs också Action-Ryan! Jack Ryan är tillbaka – och den här gången har han lämnat sin analytiska hjärnhalva hemma.

Här är trailern till den kommande actionthrillern:

Filmen berättar historien om John Kelly (känd som John Clark), en US Navy SEAL, som avslöjar en internationell konspiration när han är på jakt efter rättvisa för sin gravida fru som dödats av ryska soldater.

När Kelly slår sig ihop med Karen Greer, Navy SEAL och CIA-agenten Robert Ritter, avslöjar de en konspiration som hotar att dra in USA och Ryssland i ett förödande krig.

Läs också Billigt, bra och starkt på filmklassiker Hos Amazon kan du vältra dig i ett stort urval av (amerikanska) filmer och god kvalitet till ett rimligt pris.
Michael B. Jordan, ”Tom Clancy’s Without Remorse” (Foto: Amazon Prime Video)

Tom Clancys böcker om den lite nördiga och försiktiga men ack så skarpsynta CIA-analytikern Jack Ryan har spelats av Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck och senast Chris Pine (Shadow Recruit).

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?
Tom Clancy’s Without Remorse (Foto: Amazon Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Rulla till toppen