TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Spotify laddar upp inför Stranger Things 4 del II

Är du redo för säsongsfinalen av Stranger Things? Med den här spellistan kommer du på rätt humör.

forfatter
Publicerad 2022-06-30 - 18:03

I samband med säsongsfinalen av Stranger Things som släpps på fredag har Spotify lanserat en ny, skräddarsydd spellista. Den kallas lämpligt nog Upside Down!

Läs också Här hittar du låtarna från dina favoritserier En ny nordisk hubb gör det enklare att hitta musik från Stranger Things och andra Netflix-serier.
Spotify Netflix Hub 770x422 1

Spellistan tar automatiskt några av dina favoritlåtar och blandar dem med klassiker från Stranger Things. Från och med den 1 juli kommer nya låtar från säsong 4, del 2, att läggas till i den officiella Stranger Things-spellistan. Detta är för närvarande den mest populära spellistan på Spotifys Netflix-sida, med nästan en miljon följare.

Official Playlist Cover
Official Playlist Cover

Stranger Things-effekten

Musik spelar en viktig roll för hjältarna i Stranger Things-universumet, och flera låtar har fått en förnyad kultstatus eftersom de är förknippade med handlingen i serien. Inklusive 80-tals hitten Running Up That Hill (A Deal With God) från Kate Bush, som såg en formidabel ökning av antalet spelningar efter premiären på säsong 4 (hela 8 700 % globalt).

Del II av säsong 4 kommer att bestå av följande avsnitt, som har premiär fredagen den 1 juli:

  • 8: «Papa» (1:25 h)
  • 9: «The Piggyback» (2:20 h!)

Kolla in spellistorna nedan:

Läs också de här artiklarna:

Trailer - Stranger Things, säsong 4, del II

Se den nya Stranger Things-trailern!

Netflix har släppt teaser för det sista kapitlet i säsong 4 av Stranger Things.

Stranger Things, säsong 4 – Del I

Är den expanderade fjärde säsongen bra?

Få serier har visat en större utvecklingskurva än Stranger Things – till stor glädje för de flesta, men säkert också en källa till förargelse hos vissa.

Samsung The Frame 2022 (QE55LS03B)

Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame

Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Se trailer för nya Star Wars-serien på Disney+ Det kommer en ny Star Wars-serie från Disney+. Se den första riktiga trailern för Andor här.
Schweizisk splatter testar ny crowdfunding-modell Mad Heidi finansieras av fans som får del av vinsten om filmen blir en framgång.
Nu kan du strömma Game of Thrones i 4K-kvalitet *UPPDATERAD* 4K-versionerna av Game of Thrones säsong 1-8 är nu tillgängliga på HBO Max
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend