Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Deadpool & Wolverine-trailern slår alla rekord!

De flesta kanske har tröttnat på generiska superhjältefilmer, men en av dem är undantaget som bekräftar regeln.

Av / 2024-02-15 - 16:13
Deadpool & Wolverine-trailern slår alla rekord!

Disney/Marvel bjuder på mer absurd metahumor från sin mest egensinniga superhjälte och publiken har uppenbarligen exceptionellt höga förväntningar och väntar ivrigt på den tredje Deadpool-filmen.

Det var i måndags (under Super Bowl) som Marvel Studios släppte den första teasertrailern för den mycket efterlängtade Deadpool & Wolverine; och efter de första 24 timmarna slog den alla tittarrekord!

Ryan Reynolds har gjort stor succé som anti-superhjälte, full av bitande sarkastiskt meta-humor, i de två Deadpool-filmerna.

En verkligt originell och frisk fläkt i en genre som har blivit lite sliten, pompös och repetitiv.

Det har faktiskt gått åtta år sedan den första Deadpool-filmen, och sex år sedan Deadpool 2 – nu får vi snart återse den kvicktänkte superhjälten, och den här gången i tandem med självaste Wolverine!

Läs också Deadpool Ryan Reynolds återuppståndelse som superhjälte är definitivt en underhållande historia. Deadpool är så självkritisk och cynisk att den nästan sätter punkt för hela genren.

Den första trailern från den tredje filmen har nu slagit alla rekord för flest visningar under de första 24 timmarna. Hela 365 miljoner (365 000 000) Marvel-fans har tittat på Reynolds och Jackmans samarbete.

Det är det högsta antalet visningar någonsin för en filmtrailer på 24 timmar.

Deadpool & Wolverine (Foto: Marvel / Walt Disney)

Det har gått ett och ett halvt år sedan Marvel meddelade att det skulle bli en tredje Deadpool-film, och att Hugh Jackman skulle återvända som den legendariska Wolverine i filmen.

Det enda problemet är väl att Logan/Wolverine faktiskt blev dödad i Logan (2019)…

 

Shawn Levy regisserar denna omgång.

Levy har tidigare samarbetat med Reynolds i både den trevliga The Adam Project (2022) och den något mindre lyckade Free Guy (2021).

Tillsammans med trailern släpptes ett antal nya bilder från filmen.

 

DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE DEADPOOL & WOLVERINE
<
>
Deadpool & Wolverine (Foto: Marvel / Walt Disney)

 

Ryan Reynolds som den före detta specialstyrkesoldaten Wade Wilson blir den odödlige anti-superhjälten Deadpool som ett resultat av ett misslyckat experiment när han försöker att bota sin sjukdom.

Superhjälten med den fulaste munnen och de mest politiskt inkorrekta kommentarerna återvänder i sommar – med Wolverine i teamet.

Den ironiska superhjältens förklaring till att Wolverine till synes återuppstår från de döda är att handlingen i Logan utspelar sig år 2029 – långt efter den historia som kommer att utspela sig i Deadpool & Wolverine.

 

Reynolds återvänder naturligtvis till den ikoniska huvudrollen, medan vi förutom Jackman som Wolverine ser Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni och Matthew Macfadyen i ledande roller.

Manuset är skrivet av Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells och Shawn Levy. Många kockar här…

Läs också Deadpool 2 Superhjälten med den grövsta käften och de minst politiskt korrekta kommentarerna är tillbaka – och ett stort nöje.

Deadpool & Wolverine kommer att ha sin efterlängtade biopremiär den 24 juli i år.

Wolverine hade faktiskt en liten cameoroll i Deadpool 2, där han dök upp efter eftertexterna.

 

Läs också Game over? Har publiken (äntligen) fått nog av generiska superhjältefilmer?

 

Deadpool & Wolverine (Foto: Marvel / Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen