Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ännu en läcka visar de första äkta bilderna på Samsung Galaxy S21

Samsung läcker som ett såll. Nu har både de första riktiga bilderna på Galaxy S21 och tre officiella teaser-videor läckts på nätet.

Skrivet av / 2020-12-10 - 08:06
Ännu en läcka visar de första äkta bilderna på Samsung Galaxy S21

Nu är det snart inte mycket vi inte vet om den kommande Samsung Galaxy S21-serien. De allra flesta detaljerna läcktes i november, och redan i oktober såg vi de första officiella CAD-illustrationerna av den nya mobiltelefonen.

Läs också ALLA specifikationer: Här är Samsungs kommande Galaxy S21-mobiler Levereras med Snapdragon 875 eller Exynos 2100-processor.

Men ännu så länge har vi inte fått se officiella bilder – förrän nu. För ett par dagar sedan kunde YouTube-kanalen Sakitech visa de första riktiga bilderna av Samsung Galaxy S21 Ultra och Galaxy S21 Plus.

Bilderna har läckts till YouTubern av en källa som han inte vill namnge, och i sin video med bilderna, som du kan titta på längre ner, berättar han annat att Galaxy S21-serien kommer att lanseras 14 januari 2021.

Första officiella reklamen

Ett annat medium, Androidpolice, har fått tag i ett par korta videoklipp, som med stor sannolikhet kommer från Samsung själva.

Läs också Säg adjö till din favoritmobil, Galaxy Note-fan! Enligt flera källor har Samsung inga planer på en Galaxy Note 21. Note-serien ska ersättas av Galaxy Z Fold 3.

De två klippen nedan visar Samsung Galaxy S21 i färgen Phantom Violet samt Samsung Galaxy S21 Ultra i Phantom Black.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 Ultra

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se den stora bilden med din Google Pixel

Samsung redo med nya prisvärda mobiler

Proffsig lagring för mobilvideo

Polestarmobilen på gång

Budgetmobil från Nothing

Apple tillåter webappar trots allt

Nya funktioner för Pixel-enheter

Sagan om ringen?

OnePlus Watch 2 presenterad i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Här är Xiaomi 14 och Xiaomi 14 Ultra

Torka inte mobilen i ris

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen