Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Premiärer på HBO Nordic

Många bra serier startar nya säsonger den närmaste tiden

Av / 2014-09-13 - 13:46
Premiärer på HBO Nordic

boardwalk empire

I måndags kunde vi se premiären av den sista säsongen av den 12-faldigt Emmybelönade serien Boardwalk Empire. Serien är skapad av den Emmybelönade manusförfattaren Terence Winter (The Sopranos) och Oscarbelönade regissören Martin Scorsese, med Steve Buscemi i huvudrollen. Även säsong 1-4 finns att se om du missat dem.

Och om du missade det igår så hade tredje och sista säsongen av Borgia premiär. Den är skapad av prisbelönade Tom Fontana (Oz) och säsongen innehåller 14 avsnitt.

I kväll är det premiär för den nya dramaserien The Affair, en dramaserie från Showtime i 10 delar. I rollerna ser vi Golden Globe-nominerade Dominic West (The Wire) och Ruth Wilson (Luther), samt Emmy-nominerade Maura Tierney (ER) och SAG Award-nominerade Joshua Jackson (Fringe).

Den 10 november drar den tredje och sista säsongen av The Newsroom igång, dramaserien om ett nyhetstem, skapad av Aaron Sorkin (The West Wing). Det är bara att njuta av de sista sex delarna.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen