Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: Philips 22PFL3405H

Praktisk småskärm

Philips är mest kända för sina LED-skärmar i toppklassen men nu har de även släppt mindre och billigare modeller.

Publicerad 2010-12-06 - 20:58
Philips 22PFL3405H
Marius Senaste artiklar:
Marius

3-serien är den enklaste och billigaste LED-serien i Philips sortiment. Rent designmässigt är den funktionell och snygg att titta på, med de välkända runda kanterna och en rödfärgad rand i ramen. 3405-modellen finns också i 19- och 26-tumsversion och finns även i vitt med beteckningen 3415.
Skärmen förfogar bara över 1 HDMI-ingång, och ingen komponentvideo. Däremot har den en digital-TV-mottagare som stöder MPEG4. Användarvänligheten är bra, med fin fjärrkontroll och ett effektivt och blixtsnabbt menysystem. Menyerna laddar faktiskt betydligt snabbare än i Philips toppmodeller, vilket mest beror på att det finns färre alternativ att välja mellan. Första inställningen går fort och du kan lägga till de enheter du vill i en egen snabbmeny.
 
Bildkvalitet
Första gången du sätter på TV:n visas en startmeny som guidar dig igenom installationen, inklusive bildinställningar. På så sätt kan du anpassa bilden efter egna preferenser. Vi valde konsekvent de mest neutrala alternativen och det slutade med en riktigt trovärdig bild.
Direkt ur kartongen har Philips-skärmen en lite lägre ljusstyrka än Grundig, och färgbalansen är lite rödaktig i standardläge. 22PFL3405H har däremot inte lika överdriven färgmättnad som Samsung har direkt ur kartongen. Synvinkeln är också mycket bättre än i LG:s PC-monitor.
 
Ljudkvalitet
De inbyggda TV-högtalarna kan inte skryta med särskilt mycket kraft. Även om detta är en större TV har inte Philips-skärmen särskilt mycket maffigare ljud än Grundigs 19-tummare, och den maximala ljudstyrkan är tämligen begränsad. Det fungerar fint som bakgrundsljud i köket, men inte till film och effektfulla TV-serier.

Ljud & Bild tycker

Användarvänlig. Bra synvinkel. Ojämn färgbalans. Tunt ljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen