Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

: HP Photosmart Wireless B109n

Överdrivet enkel

Gör man skrivaren för avskalad så blir användningen frustrerande och resultatet dåligt.

Publicerad 2010-12-06 - 20:05
HP Photosmart Wireless B109n
Marius Senaste artiklar:
Marius

Det här är en skrivare med ett minimum av allting. Det finns bara ett pappersfack vilket leder till jonglerande när man vill byta mellan normal- och fotopapper. Avsaknaden av utmatningsfack gör dessutom att utskrifterna måste tas om hand genast. Minneskortsläsare finns men bara för de vanligaste formaten. Ingångarna begränsar sig till USB som man måste använda för att ställa in skrivaren innan man kan använda trådlöst nätverk.
Skärmen är nämligen så minimal att det knappt får plats någon information på den och man har bara ett minimum av touchknappar. Att välja mellan ett fåtal val i menyer går bra men man kan inte göra några inställningar eller justeringar. Från datorn är det betydligt bättre då HP har en pedagogisk drivrutin där man kan göra alla nödvändiga inställningar. Man kan även spara sina favoriter som snabbval för smidigare utskrifter i fortsättningen.
 
Bildkvalitet
Trots ett betydligt lägre pris och avsaknaden av speciella fotopatroner så kom Wireless-modellen inte långt efter den lyxiga Premium-modellen. De turades faktiskt om i mitten av fältet. Skillnaden var att Wireless var marginellt bättre i testbilderna men faktiskt betydligt sämre på riktiga foton. Fotona såg lite bleka ut, naturbilder saknade djup i skuggorna och djurbilder hade få detaljer i pälsen. Utskriftshastigheten är inte heller mycket att hurra över.

Ljud & Bild tycker

Billig Inget utmatningsfack Inget fotofack Minimal skärm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen