: Jays T-Jays Three

Jays T-Jays Three

Svenska Jays har specialiserat sig på hörlurar och öronsnäckor. Utan att falla för frestelsen att dekorera med grälla färger och andra utsmyckningar. I stället får man svart, sober elegans som inte gör mycket väsen av sig – och, enligt vår mening, ett par snäpp bättre byggkvalitet.
Just de här befinner sig i den högre klassen och för tusen kronor får man ett par små snäckor, en mängd kringutrustning samt framför allt ett välbalanserat och öppet ljud. Som överträffar öronpropparna som brukar ingå till MP3-spelare och mobiltelefoner.
T-Jays Three är toppmodellen i T-serien och har ett 10-mm fullregistermembran i varje snäcka. Den svarta ytan är gummiaktig och till snäckorna ingår extra silikonproppar, flygadapter, stereosplitter (så att två kan lyssna på samma ljudkälla) och en 70 cm lång förlängningskabel. Ett etui ingår också, så man har någonstans att göra av propparna.

Ljudkvalitet
Är du van vid öronsnäckor med tunn och skrikig bas och vass diskant, kommer de här att kännas som att gå från Helvetet till Himlen. Här saknas det sannerligen inte bas. Fyllig och potent bas ser till att musiken har ett solitt fundament – man tappar inte takten med de här i öronen! Mellanregistret är tydligt, med en varm klang. Diskanten är dock i snällaste laget. Cymbaler och kvinnoröster tappar lite skärpa i övertonerna, vilket gör att snäckorna kan låta lite mörkare i klangen än de egentligen är.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 49 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här
Har du den här produkten?
Sätt ditt betyg.

0 / 5. Antal röster: 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Annons
Annons

Läs också

För somliga kommer Yamaha-förstärkaren att sakna något väsentligt, men då menar vi inte i ljudkvaliteten.
Mola Mola Kula är en helt unik förstärkare. Vi har nog aldrig hört ett sådant överflöd av detaljer!
Årets Samsung Galaxy S21-serie finns i tre olika versioner: S21, S21+ och S21 Ultra. Här kan du läsa om vilken modell som passar dig bäst.
Bang & Olufsen har hämtat inspiration från 1970-talet och skapat en förtroendeingivande musikmaskin som man kan ta med sig.
Med Samsungs nya projektorer kan du få en enorm bild direkt på väggen hemma i vardagsrummet.
Här är den moderna surroundförstärkaren för dig som vill ha riktigt bra ljud i hemmabion men som vill vara förnuftig med plånboken.
Med absolut alla funktioner man behöver ger Marantz NR1711 stora hemmabioupplevelser i ett slimmat och snyggt format.
Philips ultrabreda skärm placerar dig mitt i handlingen, oavsett om du ägnar dig åt spel, film eller kalkylblad.
Elbilen Volvo XC40 är en sagolik bil, framför allt i den här versionen.
JBL Bar 5.0 är en enkel och pigg soundbar som inte behöver någon subwoofer för att spela tillräckligt med bas.
DJI Mavic Air 2 är en flygande kamera som ger dig ett helt nytt perspektiv.
Jobba hemifrån eller bara vara hemma? Den här skärmen funkar till allt!