Jays T-Jays Three

Jays T-Jays Three

Svenska Jays har specialiserat sig på hörlurar och öronsnäckor. Utan att falla för frestelsen att dekorera med grälla färger och andra utsmyckningar. I stället får man svart, sober elegans som inte gör mycket väsen av sig – och, enligt vår mening, ett par snäpp bättre byggkvalitet.
Just de här befinner sig i den högre klassen och för tusen kronor får man ett par små snäckor, en mängd kringutrustning samt framför allt ett välbalanserat och öppet ljud. Som överträffar öronpropparna som brukar ingå till MP3-spelare och mobiltelefoner.
T-Jays Three är toppmodellen i T-serien och har ett 10-mm fullregistermembran i varje snäcka. Den svarta ytan är gummiaktig och till snäckorna ingår extra silikonproppar, flygadapter, stereosplitter (så att två kan lyssna på samma ljudkälla) och en 70 cm lång förlängningskabel. Ett etui ingår också, så man har någonstans att göra av propparna.

Ljudkvalitet
Är du van vid öronsnäckor med tunn och skrikig bas och vass diskant, kommer de här att kännas som att gå från Helvetet till Himlen. Här saknas det sannerligen inte bas. Fyllig och potent bas ser till att musiken har ett solitt fundament – man tappar inte takten med de här i öronen! Mellanregistret är tydligt, med en varm klang. Diskanten är dock i snällaste laget. Cymbaler och kvinnoröster tappar lite skärpa i övertonerna, vilket gör att snäckorna kan låta lite mörkare i klangen än de egentligen är.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Marius


Senaste artiklar: