Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Jays d-Jays

Jays d-Jays

Ljud & Bild tycker
Bekväma. Välbalanserad klang. Små.
Tunn bas. Färgad klang, Ingen iPod-kontroll.
Specifikationer

Jays d-Jays
Känslighet: 155 dB
Impedans: 44 ohm
Vikt: 14 g
Pris: 900 kr

De pyttesmå snäckorna d-Jays från svenska Jays försvinner nästan i hörselgångarna. Diskreta är rätta ordet. Snäckorna, som finns i svart och vitt med grön, turkos eller röd dekor, är ett bra alternativ till hörlurar i samma prisklass. Och ännu bättre till bärbar utrustning. Till d-Jays ingår flygadapter och en y-kontakt så att två kan lyssna på samma ljudkälla samtidigt. Ett etui och fyra par extra silikonproppar i olika storlekar ingår också. Och en 90-centimeters förlängningskabel.

Ljudkvalitet
d-Jays låter bra, även om de är pyttesmå. Klangen är lite mörk och mellanregistret en smula tillbakadraget och betonat. Basen är potent men går inte speciellt djupt, och i andra änden är diskanten behagligt avrundad. Men det låter balanserat och den fylliga klangen är behaglig att lyssna på. Snäckornas klangkvalitet passar fint till det mesta man kan tänka sig i elektronisk väg så länge man inte lever av att få tung bas i öronen, eller sätter på sig sin allra mest kritiska min och lyssnar på klassisk musik.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Av

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.