Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Samsung The Frame 3.0 klar för Sverige

Samsungs populära tavel-TV är tillbaka i ny version, den här gången med QLED-skärm.

Av / 2019-05-17 - 10:36
Samsung The Frame 3.0 klar för Sverige

Samsungs bildsköna design-TV The Frame har blivit en försäljningssuccé i Norden. Tack vare smart, smal design, utbytbara ramar och inte minst digitala fotografer på skärmen imiterar den en riktig tavla på väggen. Detta har gjort The Frame till ett populärt val bland kunder som vill ha en diskret TV som passar in obemärkt i inredningen.

Konceptet är välgjort in i minsta detalj, men när vi testade förra generationen av The Frame, lade vi märke till att bildkvaliteten hade kunnat vara lite mer intensiv och kontrastrik, framför allt jämfört med Samsung egna QLED-modeller.

Sagt och gjort: i 3.0-versionen av The Frame har Samsung implementerat den vid det här laget välkända kvantprickstekniken som markant förbättrar färger och ljusstyrka. Med andra ord finns det all anledning att förvänta sig att The Frame får en bildkvalitet som matchar den tjusiga designen – och den mer ”exklusiva” prislappen.

Art Store: konstgalleri hemma

En av höjdpunkterna i The Frame, bortsett från utseendet, är Samsungs digitala konstgalleri Art Store. Där kan man (mot betalning/prenumeration) få tillgång till exklusiva fotografier och målningar från kända internationella konstnärer och profiler.

Frame 3.0/2019 finns i 43, 49, 55 och 65 tum. Den har anslutningsdosan One Connect-box, som gör att man bara behöver dra en enda kabel upp till skärmen, och även No Gap-väggfäste ingår. Ramar i valfritt utförande kostar extra.

I Norden säljs The Frame exklusivt hos Elgiganten. Priser:
49 tum: 15 000 kr
55 tum: 18 000 kr
65 tum: 22 000 kr

Läs mer om The Frame 3.0 hos Samsung.se

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här är Samsungs nya TV-modeller 2024: Fulla av AI-funktioner

TCL:s 163-tums X11H demonstrerad i Kina

Nu vet vi priserna på årets nya OLED-TV från LG

Här är Sonys nya TV-modeller för 2024

TCL C855 går upp till 98 tum

Här är TCL 115X955 MAX

Nu kan du titta på OLED-TV på flygresan

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Jätte-TV redo för Sverige

Se vad vi hittade hos LG i Tyskland

Smygtitt på LG:s nya OLED-modeller i Frankfurt

163 tum, någon större?

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen