Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 11Delta

Nyhet

Här är Beovision Contour i 55 tum

Bang & Olufsens eleganta OLED-TV lanseras i en ny och större version.

Skrivet av / 2021-06-11 - 07:25
Här är Beovision Contour i 55 tum

Beovision Contour är den senaste OLED-TV:n från Bang & Olufsen. Den lanserades ursprungligen i november 2020 som 48-tummare. Nu meddelar B&O att en ny och större 55-tumsversion är på väg!

Beovision Contour 55

Den nya 55-tumsversionen är byggd efter samma recept som tidigare, där en C-serie OLED-TV från LG Electronics är inpackad i ädlare delar från B&O, komplett med en integrerad högtalarlösning och elegant fjärrkontroll.

Från början fanns Beovision Contour bara i det kompakta formatet 48 tum, men nu kan den alltså beställas i 55 tum också, vilket förmodligen är en mer användbar storlek för de flesta TV-kunder.

På samma gång är det värt att nämna att Contour-serien har fått en uppdaterad OLED-panel. Numera kommer bilden från 2021-modellen av LG OLED C1 – en TV vi testade nyligen.

Som vanligt har B&O satsat på ordentligt ljud, i form av en rejäl soundbar med 11 högtalarelement och som bygger på soundbar-modellen Beosound Stage.

Beovision-Contour-55-on-wall-989x586 Beovision-Contour-gold-989x471
<
>
Beovision Contour kan monteras direkt på väggen med ett särskilt väggfäste, ställas på en bänk eller ställas på ett specialdesignat, vridbart golvstativ av aluminium som även har fack för dold kabelföring. (Foto: Bang & Olufsen)v

Pris och tillgänglighet

Beovision Contour 55 tum finns på bang-olufsen.com och hos Bang & Olufsen-återförsäljare från och med den 10 juni och kostar ungefär 80 000 kronor, beroende på utrustning och utförande.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här är TCL:s nya toppmodeller

CES 2024: LG vinner hela 33 innovationspriser

Hisense höjer ribban med ny flaggskepps-TV

Ny 98" Samsung-TV redo för Sverige

TIME: LG:s trådlösa OLED kan förändra våra liv

Avancerad nanoteknik som förbättrade TV-bilden får Nobelpris

Nu är den här

Från pytteliten till kolossal: TCL MQLED80

Snart i butik: Hisense 100" U7KQ

Kan en trådlös OLED-TV vara värd så här mycket pengar?

Mer sofistikerad konst till The Frame

Här är höstens nya TV-modeller från Philips

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen