TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är Beovision Contour i 55 tum

Bang & Olufsens eleganta OLED-TV lanseras i en ny och större version.

forfatter
Publicerad 2021-06-11 - 07:25

Beovision Contour är den senaste OLED-TV:n från Bang & Olufsen. Den lanserades ursprungligen i november 2020 som 48-tummare. Nu meddelar B&O att en ny och större 55-tumsversion är på väg!

Beovision Contour 55

Den nya 55-tumsversionen är byggd efter samma recept som tidigare, där en C-serie OLED-TV från LG Electronics är inpackad i ädlare delar från B&O, komplett med en integrerad högtalarlösning och elegant fjärrkontroll.

Från början fanns Beovision Contour bara i det kompakta formatet 48 tum, men nu kan den alltså beställas i 55 tum också, vilket förmodligen är en mer användbar storlek för de flesta TV-kunder.

På samma gång är det värt att nämna att Contour-serien har fått en uppdaterad OLED-panel. Numera kommer bilden från 2021-modellen av LG OLED C1 – en TV vi testade nyligen.

Som vanligt har B&O satsat på ordentligt ljud, i form av en rejäl soundbar med 11 högtalarelement och som bygger på soundbar-modellen Beosound Stage.

Beovision-Contour-55-on-wall-989x586 Beovision-Contour-gold-989x471
<
>
Beovision Contour kan monteras direkt på väggen med ett särskilt väggfäste, ställas på en bänk eller ställas på ett specialdesignat, vridbart golvstativ av aluminium som även har fack för dold kabelföring. (Foto: Bang & Olufsen)v

Pris och tillgänglighet

Beovision Contour 55 tum finns på bang-olufsen.com och hos Bang & Olufsen-återförsäljare från och med den 10 juni och kostar ungefär 80 000 kronor, beroende på utrustning och utförande.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen är en lyx-TV Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.
Stranger Things får rumsligt ljud Den fjärde säsongen av Stranger Things kommer strax att låta ännu bättre.
Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Nya QLED-TV-apparater från... Sharp?! Sharp är tillbaka i Norden och presenterar en ny Android TV-serie med QLED-teknik och inbyggt ljud från Harman Kardon!
TCL lanserar 98-tummare till rekordpris Drömmer du om en riktig biograf hemma? TCL slår ett slag för de riktigt stora TV-skärmarna med 98C735.
LG avslöjar ny design-TV En potentiell utmanare till Samsung The Frame?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend