Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Här är Beovision Contour i 55 tum

Bang & Olufsens eleganta OLED-TV lanseras i en ny och större version.
Beovision Contour 55

Beovision Contour är den senaste OLED-TV:n från Bang & Olufsen. Den lanserades ursprungligen i november 2020 som 48-tummare. Nu meddelar B&O att en ny och större 55-tumsversion är på väg!

Beovision Contour 55

Den nya 55-tumsversionen är byggd efter samma recept som tidigare, där en C-serie OLED-TV från LG Electronics är inpackad i ädlare delar från B&O, komplett med en integrerad högtalarlösning och elegant fjärrkontroll.

Från början fanns Beovision Contour bara i det kompakta formatet 48 tum, men nu kan den alltså beställas i 55 tum också, vilket förmodligen är en mer användbar storlek för de flesta TV-kunder.

På samma gång är det värt att nämna att Contour-serien har fått en uppdaterad OLED-panel. Numera kommer bilden från 2021-modellen av LG OLED C1 – en TV vi testade nyligen.

Som vanligt har B&O satsat på ordentligt ljud, i form av en rejäl soundbar med 11 högtalarelement och som bygger på soundbar-modellen Beosound Stage.

Annons
Beovision-Contour-55-on-wall-989x586 Beovision-Contour-gold-989x471
<
>
Beovision Contour kan monteras direkt på väggen med ett särskilt väggfäste, ställas på en bänk eller ställas på ett specialdesignat, vridbart golvstativ av aluminium som även har fack för dold kabelföring. (Foto: Bang & Olufsen)v

Pris och tillgänglighet

Beovision Contour 55 tum finns på bang-olufsen.com och hos Bang & Olufsen-återförsäljare från och med den 10 juni och kostar ungefär 80 000 kronor, beroende på utrustning och utförande.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.