Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Bang & Olufsen lanserar Beovision Harmony 97″

Den kolossala TV:n från B&O kan döljas bakom en panel när du bara vill lyssna på musik.

Skrivet av / 2023-05-12 - 12:32
Bang & Olufsen lanserar Beovision Harmony 97″

Det råder en vissstorskärmshysteri” på TV-marknaden idag, där de största modellerna närmar sig 100 tum eller mer. Naturligtvis har detta inte gått obemärkt förbi Bang & Olufsen, som nu lanserar sin största TV hittills: Beovision Harmony 97 som har en 97-tums OLED-panel, kombinerad med ett kraftfullt integrerat 450 watts högtalarsystem.

En TV i denna storlek kan naturligtvis vara ett betydande blickfång, men B&O-skärmen kan delvis döljas när den inte används eller endast användas för musik: Själva skärmen är motoriserad och kan sänkas ner bakom eleganta paneler av trä och aluminium.

Beovision 97 använder en motoriserad OLED-skärm som kan sänkas när du inte tittar på TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Beovision Harmony 97″

Beovision Harmony finns redan i 65″, 77″ och 83″ versioner, alla med 4K OLED-paneler från LG. Dessutom finns det en extra häftig 88-tummare med 8K-upplösning. Nu får dessa sällskap av en ännu större 4K 97-tummare, som därmed blir den största bocken Bruse i B&O-sammanhang.

B&O har redan ett nära samarbete med LG på TV-fronten, och eftersom den senare redan har en 97-tummare i G-serien är det inte konstigt att B&O också kommer att vilja ta vara på den möjligheten.

Högtalarsystemet liknar de andra Harmony-modellerna och använder en trekanals-system med separata diskanter, mellanregister och baselement. TV:n kan också paras ihop med andra Beolab-högtalare för en fullständig surroundinstallation om så önskas. Kanske en uppsättning Beolab 90 fram och bak?

Sound-And-Vision-For-Your-Home-Beovision-Harmony-0011-Detail-Shot Sound-And-Vision-For-Your-Home-Beovision-Harmony-0012-Detail-Shot Sound-And-Vision-For-Your-Home-Beovision-Harmony-0010-Detail-Shot
<
>
Beovision Harmony 97". (Foto: Bang & Olufsen)

Pris och tillgänglighet

97″ Beovision Harmony kommer att finnas i svart antracit, naturlig aluminium eller guldfärgad finish i kombination med trä. Om du vill matcha annan inredning eller liknande erbjuder B&O dessutom en skräddarsydd, anpassad designlösning genom tjänsten Atelier.

Eftersom detta är B&O:s största TV, måste du nog tömma spargrisen. Beovision Harmony 97 kommer att finnas tillgänglig från 15 maj, och kommer att kosta cirka 573 400 kronor. Med andra ord, “lite” mer än du måste lägga ut för en vanlig storskärm, men fortfarande mindre än hälften av en fullblods MicroLED-skärm …

Läs också Samsung MicroLED: Bländande bildkvalitet, men det kostar ... Kan vi fresta dig med en 110 tums MicroLED-TV för en och en halv miljon?
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

The Frame får ny inramning

8K-upplösning, sa du? Den här har 16K!

Bang & Olufsens lanserar sin största TV någonsin

Samsung MicroLED: Bländande bildkvalitet, men det kostar ...

Smygtitt på TCL:s nya tv-apparater

Har du råd med den här?

Rulla till toppen