Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Kaffemaskin med utbytbara bönbehållare

De’Longhi lanserar helautomatiska espressomaskinen Rivelia, där man enkelt kan byta bönbehållare och testa nya bönor.

Av / 2023-10-05 - 09:00
Kaffemaskin med utbytbara bönbehållare

Med ett nytt sätt att enkelt testa olika bönor, en användarvänlig display och en elegant design lanserar De’Longhi Rivelia som den ultimata kaffemaskinen för konsumenter som vill byta till en ny kaffeupplevelse.

Med dagens oändliga variation av kaffebönor på marknaden, från ljusrostat till extra mörkrost, unika blends och olika ursprung, är valet av böna en konst i sig, menar företaget, och berättar att Rivelia gör det möjligt att byta mellan olika kaffebönor i och med Bean Switch System, där användaren själv bestämmer om de återstående bönorna i maskinen ska användas till att brygga ytterligare en kopp eller mala och tömma, för att byta till en annan böna.

Två bönbehållare ingår, vilket ger användare möjlighet att enkelt utforska olika bönor.

Det är inte lätt att veta vilken typ av böna eller rostningsgrad man föredrar, det bästa rådet brukar vara att prova sig fram. Det är därför väldigt roligt att få presentera Rivelia som med sin utbytbara bönbehållare gör det möjligt att utforska olika typer av bönor och med det, nya kaffeupplevelser”, säger Victoria Avén, Brand Manager på De’Longhi Scandinavia.

Rivelia är försedd med Bean Adapt Technology, som hjälper till att ställa in rätt parametrar för temperatur, malning och intensitet, baserat på den specifika bönan och rostningen som ska användas. Användaren kan spara inställningar för upp till sex olika kaffebönor i maskinen.

Rivelia erbjuder 16 olika kaffedrycker, som kan anpassas efter användarens önskemål. En 3,5-tums färgdisplay med svepfunktion, användarvänligt gränssnitt och visuella animationer visar vägen från böna till en perfekt kopp kaffe, förklarar De’Longhi, och berättar att den nya funktionen Coffee Routines lär sig användarens kaffevanor och anpassar menyn efter olika tidpunkter på dagen.

Brad Pitt i andra kapitlet av ”Perfetto”

I samband med lanseringen av Rivelia presenterar De’Longhi det andra kapitlet i den globala kampanjen ”Perfetto” tillsammans med sin varumärkesambassadör Brad Pitt.

Läs också Färgglad espressomaskin från Smeg Smeg har lanserat en halvautomatisk espressomaskin, med mjukt rundad design, och den är tillgänglig i sex färger.

Pris och tillgänglighet

De’Longhi Rivelia är tillgänglig nu i två olika versioner – i färgerna svart, beige, vit och gråblå – där den ena har manuell mjölkskumning medan den andra har LatteCrema Hot Technology, vilket enligt företaget skall ge perfekt mjölkskum med både mjölk- och växtbaserade alternativ. Priset är 8 399 SEK respektive 9 599 SEK.

Läs också Fint skum även med växtbaserad mjölk Sage lanserar nu Barista Touch Impress – en espressomaskin med en ny patenterad mjölkskummare som anges skumma både komjölk och växtbaserad mjölk till ett fantastiskt silkeslent mikroskum.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Uppkopplad ölbryggare för det smarta hemmet

Robotgräsklippare med cylinder

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Rulla till toppen