Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Sony Xperia 1 V får video-uppgradering med Android 14

Med den nya Android 14-uppdateringen kommer ett antal populära funktioner från Xperia 5 V också att bli tillgängliga på Xperia 1 V, inklusive ett förbättrat Bokeh-läge och fler kreativa funktioner i Video Creator.

Av / 2023-11-06 - 17:08
Sony Xperia 1 V får video-uppgradering med Android 14

Ägare av Sony Xperia 1 V kan förvänta sig nya kamerafunktioner med den kommande programuppdateringen Android 14. Denna uppdatering kommer att inkludera funktioner som tidigare varit tillgängliga på Xperia 5 V.

Läs också Bästa Sony Xperia 1 någonsin Om du är fotoentusiast och verkligen bryr dig mycket om mobilkameran går det inte att undvika Sony Xperia 1 V.

Ett förbättrat Bokeh-läge, som är en del av uppdateringen, syftar till att förbättra kvaliteten på porträttbilder genom att minska fokus i bakgrunden av bilden. Detta ska göra det möjligt för användare att betona objekt i förgrunden med en mer professionell oskärpeeffekt. Detta läge kommer att kunna användas med både 24 mm och 48 mm objektiv.

Uppdateringen introducerar också appen Video Creator, som är utformad för att förenkla processen med att skapa och redigera korta videor. Appen innehåller funktioner som Auto Edit, som gör att användarna kan kombinera klipp, lägga till musik och effekter och snabbt skapa videor för användning på sociala medier.

Läs också Liten och blixtsnabb, men designen behöver uppdateras Om du är fotoentusiast men föredrar en kompakt mobiltelefon så är Sony Xperia 5 V ett givet val.

Utrullningen av mjukvaruuppdateringen kommer att variera beroende på region och marknad.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple i shitstorm: Ber nu om ursäkt för brutal reklam

Nokia 3210 är tillbaka!

Smartare och starkare – samma kamera

iPad Pro får två OLED-paneler

Nya iPad Air finns i två storlekar

Nothings designtävling avgjord

Försov du dig i morse? Apple medger att det var deras fel!

Ta en paus från nätet med Nokias nya dumma mobiler

Här är HMD:s egna mobiler

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Ljud & Bild
Rulla till toppen