Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Sony Xperia 1 III kan förbeställas från måndag

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge …

Det gäller åtminstone Sonys kommande toppmobil, Sony Xperia 1 III, som officiellt presenterades redan i mitten av april.

Men nu har Sony Mobile avslöjat att säljstart blir först i augusti, närmare bestämt 10 augusti. Det berättar den japanska elektronikjätten i ett pressmeddelande.

Xperia 1 III kan dock redan att förboka från 5 juli, alltså på måndag i nästa vecka. För att locka dig att beställa direkt så frestar Sony med ett riktigt fynd i form av ett par Sony WH-1000XM3-hörlurar som ingår gratis.

Lanseringserbjudande gäller hos utvalda återförsäljare från 5 juli till 9 augusti 2021 eller så länge lagret räcker, lovar Sony.

Annons

 

Sony Xperia 1 III

Telefonen finns i färgerna svart och lila. (Foto: Sony)

Sony Xperia 1 III – funktioner och specifikationer

Oavsett om man beställer i god tid eller väntar tills i augusti med att dra kortet så lovar Sony att det här är deras bästa mobiltelefon hittills.

Xperia 1 III har bland annat en 6,5-tums 4K HDR OLED-skärm i 21:9-format med en uppdateringsfrekvens på 12 0Hz, vilket är en betydande förbättring mot de senaste två årens Xperia 1-modeller. Mobilen bygger på Qualcomms senaste Snapdragon 888-processor med inbyggt 5G.

”If it ain't broke, don't fix it” Sony Xperia 1 II tar inga omvägar. Här är en uppföljare som håller fast vid vad som redan fungerar och förbättrar där det räknas. Det är bara på ett enda område som vi inte är nöjda.

Den nya telefonen har också en nyutvecklad högtalare som gör Xperia 1 III till världens första mobil som kan återge 360 ​​Reality Audio i högtalarna. Sony påstår att detta gör det möjligt för användarna att fördjupa sig i ett så autentiskt ljud att det känns som att vara på livekonsert eller i en ljudstudio …

Annons

Sony lovar dessutom att mobilkameran blir något riktigt extra. Bland annat har den ett variabelt teleobjektiv och en Dual PD-sensor som kan nå en brännvidd på 105 mm.

Sony Xperia 1 III kostar 13 000 kronor.

Läs alla artiklar i 1 vecka för 1 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ngen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Skrevet av

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Vi recenserar bra och lätt sommarunderhållning som du kan streama en regnig sommarkväll.

Men den kommer inte till butikerna förrän 10 augusti.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.