TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Samsung överger Galaxy Fan Edition

Det kommer aldrig släppas någon Samsung Galaxy S22 FE.

forfatter
Publicerad 2022-06-17 - 12:55

Den första ”Fan Edition” i Samsungs Galaxy S-serie kom hösten 2020. Tanken var att ge konsumenterna de viktigaste funktionerna från företagets absoluta toppmodeller till ett bättre pris.

Läs också Sladdbarnet är bäst i Galaxy S20-familjen Samsung Galaxy S20 FE är snudd på den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

Samsung Galaxy S21 FE skulle ha kommit ett år senare, hösten 2021, men försenades flera månader på grund av komponentbrist.  Först i början av detta år såg uppföljaren dagens ljus, och nu tyder allt på att det inte kommer att släppas fler mobiler i FE-seriens. Det skriver webbsajten Sammobile.com.

Sajten påstår sig ha hört från ett flertal icke namngivna källor att Samsung inte kommer att lansera en Galaxy S22 Edition i år, och att det sannolikt inte kommer fler modeller i serien i framtiden.

På grund av förseningen kom den senaste Fan Edition-modellen på marknaden vid en dålig tidpunkt – bara några veckor före lanseringen av Galaxy S22-serien. Det innebar att intresset för en nedgraderad version av en mobil som var nästan ett år gammal var svalt.

Läs också Usel timing! Samsung Galaxy S21 FE skulle ha kommit under hösten 2021 men blev försenad. Därför ska du vänta lite med att köpa den.
Samsung GalaxyS21 FE

Om Samsung skulle vilja undvika en upprepning av misstaget borde företaget redan vara i full gång med att få de sista detaljerna på plats med kommande Galaxy S22 FE. Men än så länge finns det inget som tyder på att så är fallet, skriver Sammobile. Bland annat har det inte läckt ut bilder på en kommande produkt, vilket brukar vara fallet när Samsung är på väg med nya mobiler.

Lämna en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Bra instegsmodell En smartklocka för barn som även är en mobiltelefon. Skräddarsydd för att passa både barnens och föräldrarnas behov.
Apple lanserar ny streamingtjänst Den nya tjänsten fokuserar på klassisk musik.
Spotify-appen blir smartare: lanserar personlig DJ med AI-teknik Ny version av mobilappen med kraftigt förbättrad användarvänlighet - inklusive en egen DJ med AI-teknik. Däremot inga nyheter om Hi-Fi eller Spatial Audio.
3D är tillbaka! Även om kalendern visar 2023 och inte 2010, försöker sig kinesiska ZTE på en ny surfplatta med glasögonfri 3D-skärm.
Remarkable 2 får äntligen tangentbord Tangentbord och fodral i ett.
Följ Ljud & Bild