Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Samsung Galaxy Fold är äntligen klar!

Samsung har löst ”de flesta problemen” med den hopfällbara skärmen.

Av / 2019-06-19 - 16:42
Samsung Galaxy Fold är äntligen klar!

Både Samsung och Huawei har haft stora problem med sina hopfällbara mobiltelefoner. Huawei har precis meddelat att de måste skjuta upp sin Huawei Mate X till i september på grund av skärmproblem, och i april var Samsung tvungna att avbryta lanseringen av Galaxy Fold bara några dagar innan mobilen skulle dyka upp i butikerna.

Men nu finns det goda nyheter för de som planerat att investera 22 000 kronor i Samsungs kostsamma vikbara telefon. Enligt det koreanska mediet The Investor berättade Kim Seong-cheol, vice-VD för Samsung Display – dotterbolaget som levererar skärmen till Samsung Galaxy Fold – i går på en konferens i Sydkorea att Samsung Galaxy Fold är klar för att släppas på marknaden.

”De flesta skärmproblemen har blivit lösta”, sade han i ett tal till The Korean Information Display Society och enligt The Investor ska Galaxy Fold släppas till butikerna under juli. I god tid före när Samsung förväntas lansera sitt nästa flaggskepp, Galaxy Note 10, som förmodas presenteras för pressen i augusti. Närmare bestämt 7 augusti, enligt CNET.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen