TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

MWC 2022: Första titten på OnePlus 10 Pro

Vi har intervjuat Tuomas Lampén, OnePlus Head of European Strategy. Här visar han för första gången den kommande toppmodellen OnePlus 10 Pro.

forfatter
Publicerad 2022-03-01 - 08:14

I januari lanserade kinesiska OnePlus efterföljaren till OnePlus 9 Pro på den kinesiska hemmamarknaden.

Läs också Ny OnePlus-mobil redan lanserad Den kinesiska tillverkaren är klar med en ny toppmodell flera månader tidigare än de brukar.

Den nya toppmodellen heter OnePlus 10 Pro och har bland annat 5 000 mAh-batteri och 80 watts snabbladdning, Snapdragon 8 Gen 1-processor och en trippelkamera med 48 Mp + 50 Mp + 8 Mp samt 32 Mp frontkamera.

På Mobile World Congress i Barcelona fick vi för första gången en möjlighet att titta på och prova den nya mobiltelefonen. Vi togs emot av Tuomas Lampén, OnePlus Head of European Strategy, som här i videon visar oss telefonen och berättar om dess funktioner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Inga reservdelar: Kunder får vänta i flera månader Apple släpar efter med reparationer.
Nu kan du köpa Huawei Watch GT 3 Pro Titanium och Ceramic Nyligen skrev vi om en ny generation smarta produkter från Huawei som var på gång. Nu är väntan över för en del - Watch GT3 Pro finns att köpa.
Inga fler utgåvor av Samsungs folkmobil. Det kommer aldrig släppas någon Samsung Galaxy S22 FE.
Så ser den ut! [UPPDATERAD] Kanske för att undvika läckor har Nothing själv "läckt" bild av företagets kommande smartphone.
5G-mobil för under 3 000 kronor Motorola lanserar ännu en billig mobil med 5G.
Så blir iPadOS 16 Många av de nya funktionerna har iPadOS gemensamt med macOS och iOS.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend