TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

MWC 2022: Första titten på OnePlus 10 Pro

Vi har intervjuat Tuomas Lampén, OnePlus Head of European Strategy. Här visar han för första gången den kommande toppmodellen OnePlus 10 Pro.

forfatter
Publicerad 2022-03-01 - 08:14

I januari lanserade kinesiska OnePlus efterföljaren till OnePlus 9 Pro på den kinesiska hemmamarknaden.

Läs också Ny OnePlus-mobil redan lanserad Den kinesiska tillverkaren är klar med en ny toppmodell flera månader tidigare än de brukar.

Den nya toppmodellen heter OnePlus 10 Pro och har bland annat 5 000 mAh-batteri och 80 watts snabbladdning, Snapdragon 8 Gen 1-processor och en trippelkamera med 48 Mp + 50 Mp + 8 Mp samt 32 Mp frontkamera.

På Mobile World Congress i Barcelona fick vi för första gången en möjlighet att titta på och prova den nya mobiltelefonen. Vi togs emot av Tuomas Lampén, OnePlus Head of European Strategy, som här i videon visar oss telefonen och berättar om dess funktioner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Omvänd? Är verkligen iPhone den bästa mobilen? Varför skulle den vara det i så fall? Som inbiten Android-användare har jag antagit utmaningen att under en period leva med två iOS-produkter. Oklart om jag ska skratta eller gråta…
Har Motorola hittat G-punkten? Den kinesiska mobiltillverkaren lanserar tre nya billiga mobiler.
Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.
Samsung Galaxy S23 om hörnet - Nu är datumet känt! Första fysiska Galaxy Unpacked-evenemanget på tre år.
Nytt år - ny träningsklocka! För att lyckas hålla sina nyårslöften gäller det att ta till alla knep. En ny träningsklocka är kanske det du behöver.
Följ Ljud & Bild