Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Med prisvärda moto g34 har alla råd med 5G-mobil

Motorola släpper tre nya mobiler som satsar på uppkoppling, batteri eller pris.

Av / 2024-01-31 - 14:52
Med prisvärda moto g34 har alla råd med 5G-mobil

Vill man ha snygga mobiler med modern teknik till ett vettigt pris brukar Motorola inte vara något dumt val. Numera finns de i hela prisspannet, men de nya modellerna är i den lägre änden. Oavsett vad man prioriterar verkar det finnas en passande modell.

MOTO G34 5G_CHARCOAL BLACK_PDP HERO MOTO G34 5G_ICE BLUE_PNG(1)
<
>
Foto: Motorola

Moto g34 5G

Först ut är en modell som erbjuder 5G-uppkoppling med prispress i ett mattlackerat utförande. Den lyxar dessutom till det med en 120 Hz-skärm på 6,5 tum. Med stereohögtalare och Dolby Atmos-stöd får man bättre ljud om man tittar på film. På insidan sitter en Snapdragon 695, en systemkrets med 5G-stöd för blixtsnabb uppkoppling. För foto finns en 50 megapixels huvudkamera med 4 gånger bättre ljuskänslighet (än föregående modell antar vi), samt en macro-kamera för närbilder. Selfiekameran är på 16 Mp och använder AI för bildförbättring. Batteriet är på generösa 5 000 mAh och kan snabbladdas.

MOTO G24 4G Power-ROW_Basic-Pack_GLACIER BLUE_PDP-Hero MOTO G24 Power_ ROW_Basic Pack_Ink Blue_Backside
<
>
Foto: Motorola

Moto g24 Power

Detta är en tunn mobil för den som inte kan ladda så ofta, då den har ett 6 000 mAh batteri som ska räcka i två dagar. När det väl är dags har den snabbladdning. På insidan sitter en 2,0 GHz processor med åtta kärnor, 8 GB minne och 256 GB lagring. Även g24 har en 50 megapixels huvudkamera med nattläge samt en macrokamera. Skärmen är på 6,56 tum och även denna modell stöder Dolby Atmos surroundljud. Uppkopplingen är 4G.

moto g04 CONCORDE BLACK_PDP HERO moto g04 SATIN BLUE_PDP HERO moto g04 SEA GREEN_PDP HERO moto g04 SUNRISE ORANGE_PDP HERO
<
>
Foto: Motorola

Moto g04

Med ett förvånansvärt lågt pris och ett snyggt yttre är detta vad många behöver efter årets fattigaste månad. Den har ändå en 6,6 tum skärm med 90 Hz uppdateringsfrekvens och är vattenavvisande om man skulle råka ut för spill eller stänk. Den använder en åtta-kärnig processor och använder RAM-boost, som utnyttjar lagringsutrymmet, om minnet skulle ta slut.

Läs också Kungen är död, länge leve kungen! Om du ska ha en hopfällbar mobil är det Motorola Razr 40 Ultra du ska välja.

Pris och tillgänglighet

Moto g34 5G kostar 2 390 kronor och finns i grönt och svart.

Moto g24 Power kostar 2 299 kronor och kan fås i två olika blå färger.

Moto g04 har rek pris 1 690 kronor och finns i orange, blå, grön eller svart.

 

Läs mer hos Motorola

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

2 reaktioner på ”Med prisvärda moto g34 har alla råd med 5G-mobil”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen